Tikroji3 parašė:
Pritariu, nes 0,2 amh dar ne nulis, kad apie donorines kalbet, net nepabandzius ivf.
Laba o man su 0.1 rezervu jis nieko nepažadėjo, sako gal pavyks o gal ir ne 🫣, bet aš tikiu kad pavyks 🤗..
Tikroji3 parašė:
Pritariu, nes 0,2 amh dar ne nulis, kad apie donorines kalbet, net nepabandzius ivf.
Laba o man su 0.1 rezervu jis nieko nepažadėjo, sako gal pavyks o gal ir ne 🫣, bet aš tikiu kad pavyks 🤗..
GiedreG parašė:
Kada planuojate startuoti?
Tikroji3 parašė:
Kada planuojate startuoti?
Iš esmės jau pradėjome, privačiai buvau pas Gricių pirminei apžiurai, lpl paimė, sugėrėm antibus ir tik db laukiu vel atsakymų ir laukia kiausintakiai. Bet dabar gavau siuntimà nemokamam pagalbiniui apvaisinimui į Santaras tai užsireginau pas Žitkutę, tai galvoju kur tuos kiausintakius daryt geriau pas ją ar dar pas Griciu, jei mokama ir trn ir ten...pas Žitkutę pirma konsultacija 05.22 tai nžn jei lieps papildus 3 mėn gert, kaip kad vienai narei ir tada vėl kartot tyrimus tai ne kažką, norėtus jau kobkretesnių veiksmų 😀
GiedreG parašė:
Iš esmės jau pradėjome, privačiai buvau pas Gricių pirminei apžiurai, lpl paimė, sugėrėm antibus ir tik db laukiu vel atsakymų ir laukia kiausintakiai. Bet dabar ga…
O tai kur G dirba, ar su tlk sutartis nesudaryta? Gal su tuo pačiu siuntimu galima pas G vaikščioti?
Tikroji3 parašė:
Bet žinau td narę, kurios irgi žemas amh yra,o fsh aukštas. Gal klystu, bet atrodo amh 0,2 taip pat. Tai jai Tr davė vaistų fsh mušti ir net lyg vaistų buvo davę stimuliacijai pradėti, jei kažkurį ciklą ji pagautų, kad jos fsh žemiau 15 2cd. Bet ji tyrėsi tyrėsi, o fsh ir su vaistais nenusimušė, taip ivf ji ir nepasidarė, kiek žinau, tai ir nesusilaukė vaikučių. Labai liūdna. Bet būna ir taip retais atvejais
LaMona parašė:
O tai kur G dirba, ar su tlk sutartis nesudaryta? Gal su tuo pačiu siuntimu galima pas G vaikščioti?
Neįsivaizduoju, pas Gricių buvau pora vizitų vaisingumo centre, bet jame nenorejau likti, o Northway kazi ar konpensuojamus su siuntimu IVF atlieka..gal kas žino?
GiedreG parašė:
Neįsivaizduoju, pas Gricių buvau pora vizitų vaisingumo centre, bet jame nenorejau likti, o Northway kazi ar konpensuojamus su siuntimu IVF atlieka..gal kas žino?…
Nw bent ankščiau su tlk sutarčių neturėjo. Registratūrai paskambinkit ir sužinosit
LaMona parašė:
Nw bent ankščiau su tlk sutarčių neturėjo. Registratūrai paskambinkit ir sužinosit
Reikės pasiteirauti, ačiū 🌷
GiedreG parašė:
Neįsivaizduoju, pas Gricių buvau pora vizitų vaisingumo centre, bet jame nenorejau likti, o Northway kazi ar konpensuojamus su siuntimu IVF atlieka..gal kas žino?…
Zinoma, nw turi sutartis ir atlieka ivf su kompensacija. Tik priemoka ten bus didesne nei santariskese.
Tikroji3 parašė:
Zinoma, nw turi sutartis ir atlieka ivf su kompensacija. Tik priemoka ten bus didesne nei santariskese.
Kaip gerau, jei nw jau sudarę sutartis su tlk, nes iš pradžių, kai prasidėjo ivf kompensavimas, nw nekompensuodavo ivf, nes sutartues neturėjo. Aš prieš metus nw pas ausų gydytoją buvau, tai sakė, kad nw sutarties su tlk neturi ir nekompensavo man iš tlk. O Jūs tikrai žinote, kad šiuo metu jau nw pasirašę sutartį su tlk?