MaiaM45 parašė:
Taip, kol kas viskas atrodo puikiai 😊
Tai viskas bus gerai👌as nusiraminau tik po nipt
paskui viskas labai lengvai ejosi
MaiaM45 parašė:
Taip, kol kas viskas atrodo puikiai 😊
Tai viskas bus gerai👌as nusiraminau tik po nipt
paskui viskas labai lengvai ejosi
Merginos, siandien buvau pas endokrinologa, del savo pogimdyvinio tiroidito. Isejo kalba, kad turiu maza rezerva ir bedos su fsh, jis man sako "butumet atejus anksciau, buciau sutvarkes. Ne visi gyd zino, kad cia susije su endokrinologija, buciau daves tam tikra vaista, kuris sutvarko kiausidziu darba". Smegenys mano sprogo
Meshka parašė:
Svarbu ne tik amh, bet ir amzius, nes zemas amh jaunesniame amziuje duoda didesne tikimybe pastoti, nes geresne kiausialasciu kokokybe, nei zemas amh vyresniame amz…
Man dabar 37 lapkritį jau 38
Tikroji3 parašė:
Merginos, siandien buvau pas endokrinologa, del savo pogimdyvinio tiroidito. Isejo kalba, kad turiu maza rezerva ir bedos su fsh, jis man sako "butumet atejus anksc…
Ta prasme? Del tiroidito me mazeja jums amh?
Tikroji3 parašė:
Merginos, siandien buvau pas endokrinologa, del savo pogimdyvinio tiroidito. Isejo kalba, kad turiu maza rezerva ir bedos su fsh, jis man sako "butumet atejus anksc…
Kaip db zinot kas ten per vaistas...😅
Tikroji3 parašė:
Gal kartais pas Kazanaviciu buvot ir butu siules Thybon?
Meshka parašė:
Gal kartais pas Kazanaviciu buvot ir butu siules Thybon?![]()
Pas ta pati
koks vaistas as nezinau. Gal esat gerus?
Tikroji3 parašė:
Pas ta patikoks vaistas as nezinau. Gal esat gerus?
Ne, nesu, bet teko girdeti ivairiu kontraversisku atsiliepimu apie si gydytoja, ir kad skiria visoms turincioms bedu su skydliauke
Meshka parašė:
Turkijos klinikose kiek teko girdeti, jeigu FSH virs 15-20, net nepradeda ivf stimuliacijos, daro tik tuomet jei pavyksta FSH numusti.
Turbūt žiūrint kokia klinika, Emre nelabai kreipė dėmesį į fsh. Jam tą skaičių siunčiau prieš pradedant IVF tik, daugiau ir nedarė, nors turėjome 3 cikus ir dar kelis cancelintus ciklus. Kažkada užklausiau - tai sakė tikrai ne nuosprendis nedaryti IVF.
Donciuta parašė:
Turbūt žiūrint kokia klinika, Emre nelabai kreipė dėmesį į fsh. Jam tą skaičių siunčiau prieš pradedant IVF tik, daugiau ir nedarė, nors turėjome 3 cikus ir dar kel…
Cia kol dirbo Memorial tokia praktika taike, ar kai savo klinika atidare?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai