2024.07.16 02:53 (prieš 2 mėn.)
Sveikos. Aš ir PAGALIAU pasidariau op. Prieš 4d. Pas Daivą Bartkevičienę, gyvenu ne lietuvoje, tad turėjau telefonu konsultaciją su gydytoja, pasakiau ko norėčiau,ir iš karto paskyrė operaciją kuomet būsiu lietuvoje, tai mano bėdelę ji pamatė tik atvykus į operaciją, gydytoja pati pasakė, kad mano atvejis sudėtingas, jau po tokių žodžių buvau nusiteikusi sunkiam gijimo procesui, visko neatkartosiu žodį žodin, bet tvarkė mažasias lyt.lūpas, aplink klitoriu,bei kažkaip dar viršuje,kad didžiosios lūpos apglėbtų pilnai mažąsias po visko,tai toje vietoje ir sukabino su netirpstančiais siūlais,bet pati kol kas viską vertinčiau geriau nei gerai. operaciją dariausi privačiai, kainavo 1.500€, darė vietinėje nejautroje, po op kažkur po pusvalandžio galėjau keliauti namo, turiu 7 d gerti antibiotikus, po operacijos vakarop viskas pradėjo tinti, ir ištyno tikrai kaip kažkuri narė rašė, kad lyg būčiau su kiaušiniu tarp kojų, ir ištynusios didžiosios lūpos taip stipriai,nors joms nedaryta nieko. 😃 taip pat, pirmos dienos vakare viskas buvo vos ne juodos spalvos nuo mėlynių,bet dabar 4 para jau viskas tvarkosi labai puikiai, penktadienį turiu pasirodyti ištraukti siūlus,nes yra keli netirpstantys, tai bus reikalų - tiek žinių iš manęs, nekantrauju kol pilnai viskas susitvarkys, bet jau dabar esu labai labai patenkinta.