2024.11.12 11:24 (prieš 3 sav.)
Sveikos. Esu prieš 1,5 savaitės pasidariusi šią operaciją pas gydytoją D. Bartkevičienę. Pakliuvus pas ją į konsultaciją iškart sutarėme datą, pasakė, kad kaina bus apie 1500 eur, jei su kompensacija, tai būtų tik 200 eur pigiau, tačiau tada būtų būtina narkozė. O ji jos nerekomenduoja, aš taip pat nebuvau nusiteikus, tad sutarėm, kad užteks dalinės nejautros. Ir labai dėl to džiaugiuosi. Pati operacija truko apie 1,5 val., tikrai nėra greita ten viskas.Operacijos metu šnekėjom, pasakojo, kad šias operacijas ji pati atlieka 27 metus ir jos visada buvo dažnos, tik niekas apie tai labai nešneka. Pasibaigus aš jau už 40 minučių važiavau namo, sėdėt galėjau, nieko neskaudėjo, nes veikė nuskausminamieji. Po to dar du vakarus reikėjo nausiskausmint žvakutėmis ir daugiau nebereikėjo. Tik diskomfortas vis dar yra, atrodo lyg tempia, prisilietus labai skausminga dar, lengvėja, bet labai po truputį. Atrodo, kad iki lytinių santykių dar labai labai toli. Įdomu būtų patirtis jau seniai tą praėjusių, kiek laiko jums skaudėjo prisiliest? Dabar pačios lūpos yra labai labai mažos. aš gal net būčiau labai už šiek tiek didesnes, bet jau nieko nepakeisiu. Prieš operaciją gydytoja sakė, kad dažniausiai palieka 1 cm, kai minimalus jų plotis ya 0,7 cm. Na ir dar minėjo, kad jos vistiek yra augančios, tad po kurio laiko tikiuosi šiek tiek padidės jos. Nes man atrodo, kad jos yra kokių 3 mm, tikrai nesieka 1 cm. Siūles išėmė po savaitės, bet dar kelias paliko, nes buvo beprotiškai skausminga iškęst. Operacija nebuvo tokia baisi, kaip siūlių išėmimas. Gal dėl to, kad viskas dar labai skausminga ir jautru ten buvo. Bet tas vaizdas, kad niekas nebekaba, nesitrina vaikšant, viską atperka. Jau nekalbu apie kompleksus. Po operacijos mano draugas pasakė tokią frazę: tavo lūpos man visada priminė dramblio ausis, bet man tai netrukdė, čia buvo tavo bruožas... Turiu pasakyt, kad mane šiek tiek šokiravo jo tas pasisakymas, na bet džiugu, kad daugiau nebebus tų ausų :DD