Tikkun parašė:
Dėkojuo operacijai siuntimą iš ginekologės ar šeimos gydytojos prašėte?
Dabar kai pagalvoju idomiai man buvo su siuntimais, rašė visada ginekologe. Bet jų man reikėjo 2 vnt. Pirmas siuntimas buvo konsultacijai, antras operacijai
Tikkun parašė:
Dėkojuo operacijai siuntimą iš ginekologės ar šeimos gydytojos prašėte?
Dabar kai pagalvoju idomiai man buvo su siuntimais, rašė visada ginekologe. Bet jų man reikėjo 2 vnt. Pirmas siuntimas buvo konsultacijai, antras operacijai
Sveikos, aš jau po op pas Snieguolę, esu pati laimingiausia 🤩🤩🤩🤩 pas mane jos labai išdidėjo po antro gimdymo, tuo pačiu - nusileido gimda, kas irgi įtakojo jų didesnį išsikišimą.
Bet tai kokia aš laiminga!! Patinimo didelio nėra, vaizdas ten tenkina jau iškart po operacijos 🤩 personalas super! Panos nedvejokite ir nelaukite, nėra čia nieko baisaus, pildykite savo svajones🌼
Saaau, dėl padėkos, na, aš neįsivaizduoju kaip be jos.. Juk gyd viską padaro, nors jai net nepriklauso, kad operuotumėmės bűtent pas ja, vien tai, kad asmeniškai jai skambinam ir susitariam dėl operacijos, ji viską išsamiai paaiškina.. bent man bũtų labai gėda be padėkos ar nueiti tik su šokoladu 😳
Mamasita. parašė:
Sveikos, aš jau po op pas Snieguolę, esu pati laimingiausia 🤩🤩🤩🤩 pas mane jos labai išdidėjo po antro gimdymo, tuo pačiu - nusileido gimda, kas irgi įtakojo jų dide…
Sveiki, o į Snieguolę kreiptis asmeniškai ar skambinti į klinikas?
Overita parašė:
Sveikos. Esu prieš 1,5 savaitės pasidariusi šią operaciją pas gydytoją D. Bartkevičienę. Pakliuvus pas ją į konsultaciją iškart sutarėme datą, pasakė, kad kaina bus…
O kodėl narkozės nerekomenduoja? Dalinę nejautrą darė dūriu į nugarą kaip ir gimdant?
Simona1988 parašė:
Sveiki, o į Snieguolę kreiptis asmeniškai ar skambinti į klinikas?![]()
Aš jai asmeniškai skambinau ir ne kartą, viską susiderinome 🙂 Galite bandyti skambinti ir į klinikas, bet tuomet nebūtinai gali Sbieguolę skirti operacijai, nes forume skaičiau, kad moteris turėjo operuotis pas Snieguolę, bet kažkas nutiko, tai jà operavo gyd. vyras. O Snieguolė tokiu susitarimo atveju manau pati paskambintų, pasakytų, kad operuoti negalės
Vikučiukas parašė:
Labas vakaras🙂Kiek laiko po operacijos nedarbingumą duoda?
Savaitei
Simona1988 parašė:
O kodėl narkozės nerekomenduoja? Dalinę nejautrą darė dūriu į nugarą kaip ir gimdant?
Man leido rinktis kokios norėčiau, rinkausi dalinę ir nesigailiu, nes kartu suleido migdomųjų, tai maždaug pase operacijos pramiegojau