Angels parašė:
Man nedavė, pasake kad turi duoti ginekologė. Tai davė siuntimas pas ginekologė 🤦♀️
As manau, kad ir man neduos😀 bet vilties dar yra. pranesiu😀
Angels parašė:
Man nedavė, pasake kad turi duoti ginekologė. Tai davė siuntimas pas ginekologė 🤦♀️
Caption parašė:
Jai neduos prašykit siuntimo pas ginekologė. Jai vln nukreipsiu kur kreiptis nemokamai ir israsys jums siuntima
Labas merginos,perskaičiau nemažai jūsu komentarų. Aš taip pat pasidariau lytinių lūlų korekciją prieš tris sav privačiai,bet mane kai konstulavo net neapžiurėjo,taipsiog užrauė data ir jau gulint ant operacinio stalo operavo. Ir dabar nesu patenkinta iki galo vaizdu,nes paliko neoperuota klitoriaus zona,kuri taip apt buvo išsikišusi. Dar laikosi patinimas ir nežinau ko da tikėtis,parašiau el laiškus operavusiui gydytojui,tai pasake dar laukti kol nuslūgs patinimas... bet kažkaip esu liudesy,kad nepadarė ir nepasiūlė daryti taip,kad pilnai vaizdas būtų estetiškas ir galvoju kiek dar kam taip buvo?
ausraa39 parašė:
Labas merginos,perskaičiau nemažai jūsu komentarų. Aš taip pat pasidariau lytinių lūlų korekciją prieš tris sav privačiai,bet mane kai konstulavo net neapžiurėjo,ta…
pilnas vaizdas pasirodo tik po ~6 savaičių, tai dar neskubėkite. Mane kai operavo pasakiau kas man netinka, tik viena pas mane dalis buvo išsikušusi tai tą ir sutvarkė
ausraa39 parašė:
Labas merginos,perskaičiau nemažai jūsu komentarų. Aš taip pat pasidariau lytinių lūlų korekciją prieš tris sav privačiai,bet mane kai konstulavo net neapžiurėjo,ta…
Sveiki,
Kur darėtes operaciją?
Leksika parašė:
Sveiki,
Kur darėtes operaciją?
pas Jankūną.
mazyle parašė:
pilnas vaizdas pasirodo tik po ~6 savaičių, tai dar neskubėkite. Mane kai operavo pasakiau kas man netinka, tik viena pas mane dalis buvo išsikušusi tai tą ir sutva…
na tikiuosi,nes su lyg diena vaizdas vis keičiasi,mažosios lupos po truputi slepiasi po didžiosiomis,bet galvoju ar nebus taip,kad viskas pasisleps,o klitorio zona ir liks matoma ir vėl reikės gultis ant operacinio stalo,nes dabar butent taip ir atrodo,kad bus... 😒😏
ausraa39 parašė:
na tikiuosi,nes su lyg diena vaizdas vis keičiasi,mažosios lupos po truputi slepiasi po didžiosiomis,bet galvoju ar nebus taip,kad viskas pasisleps,o klitorio zona …
Jeigu buvo atlikta tik lytinių lūpų operacija, o klitoriaus zona neliesta, tai taip ir bus kaip dabar yra, tik pačių lūpų zonoje patinimas dar nueis.
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai