anonimas_ parašė:
Sveikos!. Mm man veluoja beveik dvi savaites, tačiau +-savaitę tepa rudai, NT neigiami. Prieš mėnesį turėjau lytinius santykius, saugojomes. Per paskutinias mm turė…
Ne nėštumas.
anonimas_ parašė:
Sveikos!. Mm man veluoja beveik dvi savaites, tačiau +-savaitę tepa rudai, NT neigiami. Prieš mėnesį turėjau lytinius santykius, saugojomes. Per paskutinias mm turė…
Ne nėštumas.
slaptas vardas parašė:
Sveikos. Prieš savaitę turėjo prasidėti mm, nesulaukiau. Turėjau lytinius santykius, nesisaugojom (dienos buvo nevaisingos). Šiandien pasidariau nėštumo testą, neig…
Kažkur pasiklydo iki 10 dienu vėlavimas normalu
Sveikos, mėnesinės vėluoja 11 dienų. Ciklas niekad nebuvo reguliarus (+-3dienos). Guodžia vienintelė mintis, kad tikrai tikrai saugojomės, pasidariau 3 ankstyvuosius nėštumo testus, visi neigiami. Ginekologės mano mieste gali priimti tik birželio antroje pusėje. Labai labai neramu, netikiu, kad gali būti nėštumas, bet ką čia žinosi (vaikų kolkas neplanuojam). Kaip nusiraminti? Ar yra nėštumo tikimybė?
Sveika, mano mėnesinės vėluoja 28 dienas.. O testų rezultatai baltut baltutėliai. Sveikatos nusiskundimų taip pat neturiu.. Mėnesinių ciklas pas mane irgi niekad nebuvo reguliarus (+- 4 dienos na max 8 dienos).. Siūlyčiau nusiraminti nes pati tai išgyvenau. Pirkau nėštumo testus, nervavausi.. Bet šioje grupėje esančios merginos mane labai nuramino. Kadangi mėnesinės gali vėluoti dėl n priežasčių nuo streso, gyvenimo būdo keitimo, mitybos ir t.t gal tesiog ciklas sutriko, o gal šiaip vienkartinis atvejis ir kitą mėn jau sėkmingai susirgsit, gal kokia cista ir t. t. .Ps nestumo testu jau daug kartų dariausi ir visi neigiami. Vienas buvo šiek tiek pigesnis, kiti labiau brangesni , bet visi yra geri. Jie visi rodė neigiamą. Bet juk visi NT negali buti blogi.. Rytoj turiu vizitą pas ginekologe įdomu ką pasakys 😊
BellaRose parašė:
Sveikos, mėnesinės vėluoja 11 dienų. Ciklas niekad nebuvo reguliarus (+-3dienos). Guodžia vienintelė mintis, kad tikrai tikrai saugojomės, pasidariau 3 ankstyvuosiu…
Jei nėštumo testai neigiami, vadinasi ieškokit kitos priežasties, kodėl vėluoja. Gali vėluoti dėl n kitų priežasčių – nuo didelio streso iki sveikatos problemų. Bet jei vis tiek neramu dėl nėštumo, galit privačiai pasidaryti hcg kraujo tyrimą ir bus galutinai aišku ar laukiatės.
Sveikos merginos. Su vyru planuojam leliuka, labai norim. Mm labai nereaguliarios. Paskugines mm buvo kovo 28d truko 4dienas. Iki siol nesulaukiu menesiniu. Krutine labai pasidare jautri pries nepilna sav. Labai pucia pilva, kaupiasi dujos, vakaklabai dure pilvo apavia kaip per mm, bet nieko. Uzeina, kad labai skauda visa pilva, suakmeneju tuo metu arba vos pakylu nuo lovos. Labai sunku tustintis, man niekada taip nebudavo. Pykina labai daznai, bet nevemiu. Buna, kad labai apsisuka galva. Nestumo testa dariau pries 4dienas, neigiamas. Vis paduria desini sona, bet palei pilvo linija, nugaro lauzo. Labai norim leliuko, dedam dideles viltis. Ar gali buti, kad uzkibo?
sonciukaslapko parašė:
Sveikos merginos. Su vyru planuojam leliuka, labai norim. Mm labai nereaguliarios. Paskugines mm buvo kovo 28d truko 4dienas. Iki siol nesulaukiu menesiniu. Krutine…
Paskutinės mm kovo 28 diena? Ir 2 mėnesiai mm neatėjo? 😲