k.radvilaite parašė:
Sveikos,
Paskutinės mm buvo balandžio 10d. Mano ciklas 32-34d. Šiuo metu ciklo 37d ir mm vi…
NT veluojant mm jau rodytu, jeigu lauktumetes. Jeigu norite 100% tikslaus atsakymo, pasidarykite hcg kraujo tyrima.
k.radvilaite parašė:
Sveikos,
Paskutinės mm buvo balandžio 10d. Mano ciklas 32-34d. Šiuo metu ciklo 37d ir mm vi…
NT veluojant mm jau rodytu, jeigu lauktumetes. Jeigu norite 100% tikslaus atsakymo, pasidarykite hcg kraujo tyrima.
Diskusija perkelta iš kitos temos
Sweikos merginos jau menesio galas ir vis dar nesusergu mesesinem niestumo testa dariausi bet parode neigiama rezultata pilva maudena jau apie 2 savaite lyg tureciau susirgti bet deja ne...kas gali buti merginos gyvenu uzsieni sunku pakliuti pas gydytojus ne greitai talona gauti gal kas kazka patars
Sveiki, aš čia nauja narė, tad norėčiau Jūsų patarimo, net nežinau, ką begalvoti 🙄 Būna visada reaguliaros mėnesinės 28-30d, bet šį kartą jos vėluoja jau 3d, niekad jos man neveluodavo, taip atsitiko pirmą kartą, paskutinį kartą sirgau gegužės 2d. Pilvo neskauda, tik nugaros apačią maudžia, ir krūtinė tokia pabrinkusi atrodo(sunki), o testai neigiami 🤔 Gal per anksti pasaidariau? Esu dirbanti, o darbas ne iš lengviausių, fizinis, reikia daug tampytis, gal dėl fizinio krūvio jos veluoja? Gal galėtumėt patarti, baigiu išeiti iš proto 🙄
Laurute200 parašė:
Sveiki, aš čia nauja narė, tad norėčiau Jūsų patarimo, net nežinau, ką begalvoti 🙄 Būna visada reaguliaros mėnesinės 28-30d, bet šį kartą jos vėluoja jau 3d, niekad…
Jeigu mm veluoja ir testai neigiami, greiciausiai nesilaukiate.
Jeigu norite 100% tikrumo, pasidarykite hcg kraujo tyrima.
Mm gali veluoti del streso, ligos, papildu arba vaistu vartojimo, ir pan.
Meshka parašė:
Jeigu mm veluoja ir testai neigiami, greiciausiai nesilaukiate.
Jeigu norite 100% tikrumo, pasidarykite hcg kraujo tyrima.
Nevartoju jokių vaistų, bei nestresuoju, viskas tas pats, kaip ir anksčiau, tik kad mėnesinės vėluoja, ko niekada nebūdavo
Kartą (ir ne tik) per gyvenimą tikrai gali/suvėluos net pat tiksliausias ciklas ir nieko tame bloga. Man visad reguliarus, o buvo sykį suvėlavęs vos ne dviem savaitėm. Ir testus dariau ir kraują. Atrodė kaip mistika 😁 Nieks gyvenime nebuvo pasikeitę.
Kjn4523 parašė:
Sveikos merginos, geriu KT. Paskutinės mm buvo birželio 15d birželio 22d t.y kelios dienos po mm turėjau nesaugius santykius. Prieš faktinę mm dieną maudė pilvą bei…
Nenustebčiau, jei prie kt išvis išnyktų. Net ir tos mm kur būna su jom, vadinamos netikromis mm. Net iš principo kt daug ką ten slopina. Su spirale man buvo dingę po kelių mm vartojimo.