As is darbo isejau 13-14 nestumo savaite ir man vistiek moka jau dabar maternity tik kad ne darbas ji moka o job centre

ButterflyBaby parašė:
As is darbo isejau 13-14 nestumo savaite ir man vistiek moka jau dabar maternity tik kad ne darbas ji moka o job centre
Nes per 66savaites iki kudikio gimimo,buvot isdirbus 26savaites ir gavote alga. Man ir tas pats buvo as isejau is darbo kai buvau 4sav,nes fizinis darbas buvo...o man reikejo labai saugotis. Bet gavau is job centre pinigelius👍 nes buvau isdirbus reikiama savaiciu kieki😊
Delfiniukas... parašė:
Sveikos, ziurekit man pora savaiciu truksta kad galeciau pradeti maternity, fabrikas uzsidare. As esu ant biuliotenio. Ar darbas skaiciuoja tikrai darbo vidurki lik…
Rašo gov.Uk psl kad taip skaičiuoja, 15 sav. Iki gimimo, bet kaip iš tikrųjų tai nzn, nes aš buvau 3 sav. Ant biletienio, vasario mėn o vaikai gimė kovo pab. Bet apmokėjimas nenukentėjo nei cnt.
Delfiniukas... parašė:
Gal kas zinote ar kol esate ant biulioteno, kaupiasi atostogos?
Kai as susilaužiau koja per paskutine mot. Atostogų savaite man skaičiavo toliau.
seline parašė:
Labukas. Ar gali darbas paskaiciuoti maternity maziau nei kad nustatytavalstybes?
Jei jus per savaite uzdirbot maziau nei nustatytas vidurkis, tai ir gausit maziau. Taip.
seline parašė:
Kad uzdirbdavau daugiau nei minimuma 🤔 nu zodziu likau nesupratus kaip joe cia apskaiciavo ka
Kiek uzdirbot per savaite? Ar tas uzdarbis buvo pastovus? Ar nebuvot ant furlough ar sick?