Na ir ką skanaus gaminame?

Komentuoti
  1. 2018.10.18 14:24 (prieš 4 mėn.)

    Agne Pui parašė:
    Pietums kugelis be mėsos, bet su padažu

    Oj kaip skaniai padazas atrodo. Pasidalinkit kaip darot

    3
  2. 2018.10.18 14:31 (prieš 4 mėn.)

    Rikita parašė:
    Tortu kepejeles kazkur nusikopinau toki pertepima kaip jus manot,ar viskas cia tinka? Idomu kazkaip pasidare

    Nu man tai jau per daug visko tokiam pertepime. Kažko atsisakyčiau. Bet čia skonio reikalas.

    1
  3. 2018.10.18 14:31 (prieš 4 mėn.)

    nuga_noblese parašė:
    Oj kaip skaniai padazas atrodo. Pasidalinkit kaip darot

    Pakepinu rūkytą šoninę su svogūnais, dedu didelį šaukštą miltų, pamaišau, kad apliptų miltais, užpilu pieno ir maišau kol užverda ir sutirštėja, dedu šaukštą grietinės, krapai, druska, pipirai pagal skonį

    1
  4. 2018.10.18 14:32 (prieš 4 mėn.)

    Va aš irgi torčiką dovanų sutepliojau

    13
  5. 2018.10.18 14:35 (prieš 4 mėn.)

    Agne Pui parašė:
    Pakepinu rūkytą šoninę su svogūnais, dedu didelį šaukštą miltų, pamaišau, kad apliptų miltais, užpilu pieno ir maišau kol užverda ir sutirštėja, dedu šaukštą grieti…

    Tai va man sunkiausia padazuose ta tirštuma išgaut.. kaip ir kotletus troškinant.. nu nieeekaip man nesigauna tas skystis tirštas, kad butu kaip padazas..

  6. 2018.10.18 15:00 (prieš 4 mėn.)

    nuga_noblese parašė:
    Tai va man sunkiausia padazuose ta tirštuma išgaut.. kaip ir kotletus troškinant.. nu nieeekaip man nesigauna tas skystis tirštas, kad butu kaip padazas.. :o…

    o miltu ar dedate?

  7. 2018.10.18 15:05 (prieš 4 mėn.)

    Giedra diena parašė:
    o miltu ar dedate?

    Dedu. Tarkim kai kotletam, tai uzpilu vandens kad apsemtu kotletus, ir paskui miltus maisau su vandeniu ir pilu i puoda. Miltu kartais gaunasi 3 dideli sauktai tarkim. Nu atrodo kad ir kiek deciau vistiek skysta. Kazko nemoku

  8. 2018.10.18 15:17 (prieš 4 mėn.)

    ririki parašė:
    Gal detaliau papasakotumet? ☺️

    Nlb yra ką pasakoti Nulupti obuolį, isskopti, pridėti varškės. Ir aš naudoju sluoksniuotą pirktinę tešlą, kur būna lapelis, ji per pusę perpjaunu, istampau truputį ir dedu į centrą obuolį ir tešlą apgobiu obuolį. Man lb skanu.

  9. 2018.10.18 17:38 (prieš 4 mėn.)

    kadangi mums rytoj išeiginė, tai pradedam savaitgalį. Vakarosim su arbata ir dar šiltais kokosiniais ežiukais

    16
  10. 2018.10.18 17:56 (prieš 4 mėn.)

    Monciutė parašė:
    kadangi mums rytoj išeiginė, tai pradedam savaitgalį. Vakarosim su arbata ir dar šiltais kokosiniais ežiukais

    Koks receptas? Kaip tik daug drozliu turiu namie

    2
Žinutės parašytos:

Naujas komentaras