Gal kuri esat kepus lazanija ne su besameliu, o uzpilat su grietinele? Ar taip nesamone kept?

In.dru. parašė:
Gal kuri esat kepus lazanija ne su besameliu, o uzpilat su grietinele? Ar taip nesamone kept?![]()
Sąmonė. 🙂 Aš pabandžiau vienąkart taip ir kitaip nebekepu. Liuks gaunas.👍
In.dru. parašė:
Gal kuri esat kepus lazanija ne su besameliu, o uzpilat su grietinele? Ar taip nesamone kept?![]()
As irgi tik sitaip kepu
In.dru. parašė:
Gal kuri esat kepus lazanija ne su besameliu, o uzpilat su grietinele? Ar taip nesamone kept?![]()
Man su besameliu nepatinka, gal nemoku padaryt, nežinau, man labai skanu su grietinėle
Utah parašė:
Pagal koki recepta kepat kondensuoto pieno keksa/keksiukus?
https://www.beatosvirtuve.lt/receptai/kondensuoto-pieno-keksiukai-su-kremu-ir-melynemis-ant-virsaus/
Tešlą gaminu pagal šitą receptą. Kremo ant viršaus nededu. Vidų balto/juodo šokolado ir spanguolių ar kitų šaldytų/džiovintų uogų dedu. Man jie gaunasi purūs debesėliai tokie.
https://tasty.co/recipe/taiwanese-beef-noodle-soup?fbclid=IwAR0ZXjexR4MQ5IyCNEy6M3E8O4h18PZXfSmyK5SS2JyLqeelZRNUOtsDPlE
Pas mane kiauliena vietoj jautienos
Figa parašė:
Kaip gaminate? Labai skaniai atrodo
https://skanumelis.com/2016/07/troskinta-vistiena-cachochbili/
Aš dar dėjau geltona paprika. Prieskoniai hmeli-suneli (skaičiau, kad šitam patiekalui jie yra pagrindas ir Gruzijoj daromas iš fazano, bet galima daryt iš vištos bei anties).
Sima N. parašė:
Sąmonė. 🙂 Aš pabandžiau vienąkart taip ir kitaip nebekepu. Liuks gaunas.👍
Tai viska susluoksniuoji ir tada uzpili grietinele? ar kaip ta pati virsu uzkloji?
Ar gal gali trumpai parasyt kaip gamini?