Na ir ką skanaus gaminame? (Archyvas iki 2019.03.25)

  1. 2018.12.11 21:07 (prieš 7 mėn.)

    Keksas sus spanguolemis ir graikiniais riesutais

    11
  2. 2018.12.11 21:48 (prieš 7 mėn.)

    Jus nepatikesit. Kepem dvi picas identiskas, tik viena ant paprastos skardos, o kita ant specialaus akmeninio padeklo. Nu skirtumas akivaizdus - ant skardos kepta isdziuvusi tokia kietoka, o toji ant akmens tobula minksta superine. Daiktas kuri verta tureti. Ir manau ne tik picai kepti bet ir duonai ir kt...

    5
  3. 2018.12.11 22:45 (prieš 7 mėn.)

    Gal kas galit pasidalinti kaip, kiek virti karką greitpuodyje?

  4. 2018.12.11 23:18 (prieš 7 mėn.)

    Jolie18 parašė:
    Keksas sus spanguolemis ir graikiniais riesutais

    Spanguoles dziovintos? Turiu saldytu, galvoju ka su jomis nuveikus, isskyrus kisieliu...

  5. 2018.12.11 23:18 (prieš 7 mėn.)

    Vetgirl parašė:
    Jus nepatikesit. Kepem dvi picas identiskas, tik viena ant paprastos skardos, o kita ant specialaus akmeninio padeklo. Nu skirtumas akivaizdus - ant skardos kepta i…

    Sakote? Turiu ta akmeni, niekada nenaudoju

  6. 2018.12.11 23:39 (prieš 7 mėn.)

    silaurry parašė:
    Gal galit pasidalint, picos pado receptu 🤗

    Apie 300g miltų, 7g sausų mielių, šaukštelis cukraus, druskos - viską sumaišyti. Pilti šilto vandens, 2 šaukštus aliejaus, išminkyti tešlą. Vanduo pagal poreikį, pilu po truputį, kol gaunasi elastinga, prie rankų nelimpanti tešla.
    Paruoštą tešlą padėti šiltai pusvalandžiui/valandai, kad iškiltų.

  7. 2018.12.11 23:50 (prieš 7 mėn.)

    Wassermelone parašė:
    Spanguoles dziovintos? Turiu saldytu, galvoju ka su jomis nuveikus, isskyrus kisieliu...

    Dziovintos

  8. 2018.12.12 00:33 (prieš 7 mėn.)

    Aistėja parašė:
    Esu darius,nes liko ir nenorėjau mest lauk.Viskas gerai gavosi.

    Ir aš esu darius, viskas taip pat puikiai pavyko ;)

  9. 9 m. 6 mėn.
    11 m.

    2018.12.12 09:52 (prieš 7 mėn.)

    Vetgirl parašė:
    Jus nepatikesit. Kepem dvi picas identiskas, tik viena ant paprastos skardos, o kita ant specialaus akmeninio padeklo. Nu skirtumas akivaizdus - ant skardos kepta i…

    tikrai taip, o jei tą patį padarytumėte krosnyje ar kokioje nors kamado ar pan kepsninėje, kur temperatūra gerokai aukštesnė, tai padas gaunasi tobulas

  10. 2018.12.12 11:33 (prieš 7 mėn.)

    Wassermelone parašė:
    Spanguoles dziovintos? Turiu saldytu, galvoju ka su jomis nuveikus, isskyrus kisieliu...

    Aš ir šaldytų turiu, nežinau kur dėt.


Tema uždaryta

Ši tema yra uždaryta naujiems pranešimams.