Na ir ką skanaus gaminame? (Archyvas iki 2019.03.25)

  1. Mažyliukė 2 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 5 mėn.
    Dukrytė 6 m. 1 mėn.

    2019.01.12 21:40 (prieš 3 mėn.)

    Ievukassss parašė:
    Aciu, o issiplakti iki vientisos kremo mases turetu taip? Dar klausimas, zelatina istirpinus reiktu atvesinta supilti? Ar silta?

    Jei bisgi reik želatinos tai pilu ją karštą į plakamą kremą.

    1
  2. 3 m. 8 mėn.

    2019.01.12 22:14 (prieš 3 mėn.)


    Siandien,ziuriu,zemaiciu diena as kepiau kaimiska vista sia savaite,nu ir visokiais pavidalais ja bandziau doroti,galu gale va,zemaiciai ir lietiniai su vistienos idaru,dar kepiau lasisa ir pasiruosiau balta misraine. Ryt isvezu sekmadienio pietum visai seimynai sikart tik be deserto,ai

    9
  3. 2019.01.13 02:30 (prieš 3 mėn.)

    Bianka parašė:
    Na virtų bulvių cepelinai ir taip nejuoduoja. O jei norit kad tarkuotų bulvių nejuoduotų reik dėt citrinos rūgšties. Kad tarkuotų bulvių cepelinai būtų puresni dėki…

    O kiek citrinos rūgšties dėt? Ir ar į tešlą ar îverdantį vandenį dėti?

    Aaaistute parašė:
    Arba svoguna i tarkius reikia deti, tada irgi nejuoduoja

    Kokiom proporcijom?

  4. 2019.01.13 02:33 (prieš 3 mėn.)

    Nepasimetusi parašė:
    Kazkaip noretusi sveikesnio maisto (galvoju butu gerai turet prisisaldzius, kai grisiu su lelium is ligonines). Maciau yra spec.saldymo maiseliai, su virimo garuose…

    Šaldydavau vištieną kario ir grietinėlės padaže, porcijomis 2 žmonėm, tada dar įdarytas faršu paprikas ar cukinijas (šildydavau vėl orkaitėje)

    1
  5. Mergyte 8 m. 4 mėn.

    2019.01.13 03:57 (prieš 3 mėn.)

    Sveikutes,prasau pasidalinkite koki alyvuogiu alieju vartojate? Niekaip neatrandu kokybisko ir be to keisto poskonio.

  6. Mažyliukė 2 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 5 mėn.
    Dukrytė 6 m. 1 mėn.

    2019.01.13 08:51 (prieš 3 mėn.)

    Alelija parašė:
    O kiek citrinos rūgšties dėt? Ir ar į tešlą ar îverdantį vandenį dėti?

    İ tešlą. Kiek konkrečiai nepasakysiu, nes nededu, nepatinka man tas prieskonis 😄

  7. Mažyliukė 2 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 5 mėn.
    Dukrytė 6 m. 1 mėn.

    2019.01.13 08:52 (prieš 3 mėn.)

    Egma parašė:
    Sveikutes,prasau pasidalinkite koki alyvuogiu alieju vartojate? Niekaip neatrandu kokybisko ir be to keisto poskonio.

    Visas alyvuogių aliejus turi poskonį. O ar kokybiškas - įdėkit į šaldytuvą, jei sustings, reiškias geras.

    1
  8. 2019.01.13 08:59 (prieš 3 mėn.)

    Egma parašė:
    Sveikutes,prasau pasidalinkite koki alyvuogiu alieju vartojate? Niekaip neatrandu kokybisko ir be to keisto poskonio.

    Alyvuogių aliejus turi žolės skonį, tai niekaip neapsprendžia jo kokybės. Netgi tas kvapnumas kaip tik rodo kad jis kokybiškas. O dar dėl kokybės patikrinimui galit įdėt į šaldytuvą. Geras turėtų sustingti.

    Bianka parašė:
    Visas alyvuogių aliejus turi poskonį. O ar kokybiškas - įdėkit į šaldytuvą, jei sustings, reiškias geras.

    Oi, nemačiau kad jau buvo tas pats patarimas

    3
  9. 2019.01.13 09:44 (prieš 3 mėn.)

    Egma parašė:
    Sveikutes,prasau pasidalinkite koki alyvuogiu alieju vartojate? Niekaip neatrandu kokybisko ir be to keisto poskonio.

    Jei nepatinka tyro alyvuogių aliejaus poskonis, galite naudoti rafinuotą - išvalytą nuo priemaišų, kurios ir suteikia skonį. Jis nėra toks vertingas kaip tyras aliejus, bet riebalai išlieka tie patys. Be to, rafinuotas alyvuogių aliejus yra vienas atspariausių temperatūrai, tad nekyla problemų dėl rūkimo ką nors kepant. Pati dabar naudoju tik tyrą alyvuogių aliejų, bet anksčiau kepdavau ant rafinuoto Borges arba IKI prekės ženklo.

  10. Mažyliukė 2 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 5 mėn.
    Dukrytė 6 m. 1 mėn.

    2019.01.13 09:55 (prieš 3 mėn.)

    Niritė parašė:
    Jei nepatinka tyro alyvuogių aliejaus poskonis, galite naudoti rafinuotą - išvalytą nuo priemaišų, kurios ir suteikia skonį. Jis nėra toks vertingas kaip tyras alie…

    Kepimui alyvuogių aliejus apskritai mažiausiai tinkamas, nes kaitinant labiausiai iš visų išskiria kancerogenines medžiagas.

    4

Tema uždaryta

Ši tema yra uždaryta naujiems pranešimams.