Na ir ką skanaus gaminame?

Komentuoti
  1. 2019.01.12 20:36 (prieš 3 d.)

    Ievukassss parašė:
    Aciu, o issiplakti iki vientisos kremo mases turetu taip? Dar klausimas, zelatina istirpinus reiktu atvesinta supilti? Ar silta?

    Na taip, išsiplaka standus kremas.
    Želatina šilta.

  2. 2019.01.12 21:33 (prieš 3 d.)

    Scorpiona parašė:
    Ką gaminat su saldžiąja bulve? Aš kepu orkaitėje, dedu į troškinius, sriubas. Ką dar galima iš jų įdomaus padaryt? 😊

    Nerealios salotos:
    Sultenės, orkaitėj kepta saldi bulvė, feta, sėklos - iš akies, pagal skonį.

    Padažui alyvuogių aliejus, garstyčios (aš grūdėtas naudoju) ir balzamiko padažas - irgi daugmaž iš akies ir pagal skonį. Gal ir citrinos sultys tiktų.

    4
  3. 2019.01.12 21:39 (prieš 3 d.)

    Ievukassss parašė:
    Aciu, o issiplakti iki vientisos kremo mases turetu taip? Dar klausimas, zelatina istirpinus reiktu atvesinta supilti? Ar silta?

    Gerai išsiplaka, standžiai, aš net želatinosnededu, nebent dar kai papildomai pilu uogų tyrę ir pan, bet jei pvz tik maskarponė, grietinėlė ir kondensuotas tai tikrai żelatinos nereikia 🙂🙂🙂

    1
  4. 2019.01.12 21:40 (prieš 3 d.)

    Ievukassss parašė:
    Aciu, o issiplakti iki vientisos kremo mases turetu taip? Dar klausimas, zelatina istirpinus reiktu atvesinta supilti? Ar silta?

    Jei bisgi reik želatinos tai pilu ją karštą į plakamą kremą.

    1
  5. 2019.01.12 22:14 (prieš 3 d.)


    Siandien,ziuriu,zemaiciu diena as kepiau kaimiska vista sia savaite,nu ir visokiais pavidalais ja bandziau doroti,galu gale va,zemaiciai ir lietiniai su vistienos idaru,dar kepiau lasisa ir pasiruosiau balta misraine. Ryt isvezu sekmadienio pietum visai seimynai sikart tik be deserto,ai

    9
  6. 2019.01.13 02:30 (prieš 3 d.)

    Bianka parašė:
    Na virtų bulvių cepelinai ir taip nejuoduoja. O jei norit kad tarkuotų bulvių nejuoduotų reik dėt citrinos rūgšties. Kad tarkuotų bulvių cepelinai būtų puresni dėki…

    O kiek citrinos rūgšties dėt? Ir ar į tešlą ar îverdantį vandenį dėti?

    Aaaistute parašė:
    Arba svoguna i tarkius reikia deti, tada irgi nejuoduoja

    Kokiom proporcijom?

  7. 2019.01.13 02:33 (prieš 3 d.)

    Nepasimetusi parašė:
    Kazkaip noretusi sveikesnio maisto (galvoju butu gerai turet prisisaldzius, kai grisiu su lelium is ligonines). Maciau yra spec.saldymo maiseliai, su virimo garuose…

    Šaldydavau vištieną kario ir grietinėlės padaže, porcijomis 2 žmonėm, tada dar įdarytas faršu paprikas ar cukinijas (šildydavau vėl orkaitėje)

    1
  8. Mergyte 8 m.

    2019.01.13 03:57 (prieš 3 d.)

    Sveikutes,prasau pasidalinkite koki alyvuogiu alieju vartojate? Niekaip neatrandu kokybisko ir be to keisto poskonio.

  9. 2019.01.13 08:51 (prieš 2 d.)

    Alelija parašė:
    O kiek citrinos rūgšties dėt? Ir ar į tešlą ar îverdantį vandenį dėti?

    İ tešlą. Kiek konkrečiai nepasakysiu, nes nededu, nepatinka man tas prieskonis 😄

  10. 2019.01.13 08:52 (prieš 2 d.)

    Egma parašė:
    Sveikutes,prasau pasidalinkite koki alyvuogiu alieju vartojate? Niekaip neatrandu kokybisko ir be to keisto poskonio.

    Visas alyvuogių aliejus turi poskonį. O ar kokybiškas - įdėkit į šaldytuvą, jei sustings, reiškias geras.

    1
Žinutės parašytos:

Naujas komentaras