SI.. parašė:
Kartu. Abu produktai turi būti šalti. Dar grietinėlės standiklio galit įplakti pakelį, tada garantuotai bus tvirtas kremas.
I ta skysta grietinele sudeti maskarpone ir plakti abu ?blm atrodo neimanoma😁
SI.. parašė:
Kartu. Abu produktai turi būti šalti. Dar grietinėlės standiklio galit įplakti pakelį, tada garantuotai bus tvirtas kremas.
I ta skysta grietinele sudeti maskarpone ir plakti abu ?blm atrodo neimanoma😁
SI.. parašė:
Kartu. Abu produktai turi būti šalti. Dar grietinėlės standiklio galit įplakti pakelį, tada garantuotai bus tvirtas kremas.
As noriu dar imaisyt Rududu i ta krema plakant,nieko neatsitiks kazin?🤔😁senai bekepiau nieko nebeatsimenu🙈
SI.. parašė:
Taip, tikrai taip.😃
Ačiū😉🤗
Viletux parašė:
Kaip darot apelsinų žieveles? Norėčiau tokios dovanėlės💖
Oi, nieko sudėtingo. Imu chemiškai neapdorotus apelsinus. Nuplaunu/nušveičiu. Nulupu žievelę. Supjaustau pailgais "batonėliais". Tada juos dedu į puodą, užpilu šaltu vandeniu. Kaitinu iki užvirimo. Kai vanduo užverda, nupilu. Tada tą pačią procedūrą pakartoti dar du kartus (užpilti šaltu vandeniu, užvirinti ir nupilti). Tokia procedūra panaikina baltos odelės kartumą, tada nereikia atskirai lupti baltos dalies. Tada pasveriu žieveles, pilu cukraus tokį patį kiekį, kiek sveria žievelės. Užpilu vandens, kad tik tik apsemtų, pavirti apie 30 min., maždaug, kai matosi, kad žievelės tampa lyg permatomos. Nukeliu nuo ugnies ir palieku atvėsti sirupe. Kai atvėsta, žieveles išimu, dedu arba ant grotelių arba ant kepimo popieriaus 24ioms val., kad žievelės apdžiūtų. Po 24val., žieveles apibarstau cukrumi arba jei norit šokoladinių, išsitirpdot juodą ar pienišką šokoladą, merkiat į jį žievelę, dedate ant kep. popieriaus, kad šokoladas sukietėtų. Ir viskas🙂.
Va taip žievelės atrodo tik su cukrumi 🙂