L.A.P.Ė. parašė:
Neatsinenu net kada valgiau koki kepsni😅
O kaip kraujas jūsų? nes aš tik nevalgau mėsos mano geležis žiauriai nukrenta Bet matyt čia nuo žmogaus priklauso
L.A.P.Ė. parašė:
Neatsinenu net kada valgiau koki kepsni😅
O kaip kraujas jūsų? nes aš tik nevalgau mėsos mano geležis žiauriai nukrenta Bet matyt čia nuo žmogaus priklauso
coliukiaa parašė:
O kaip kraujas jūsų? nes aš tik nevalgau mėsos mano geležis žiauriai nukrentaBet matyt čia nuo žmogaus priklauso
As gelezi periodiskai geriu,nes pas mane ji visada pakrenta,bet mesos vistiek neprisiverciu valgyt,man slykstu pasidaro pagalvojus apie visa procesa,nors seimai tai gaminu viska ir is mesos,tik pati nevalgau🤷♀️
L.A.P.Ė. parašė:
As gelezi periodiskai geriu,nes pas mane ji visada pakrenta,bet mesos vistiek neprisiverciu valgyt,man slykstu pasidaro pagalvojus apie visa procesa,nors seimai tai…
Jus matyt vegetarė, bet jūsų visi patiekalai atrodo skanūs man
coliukiaa parašė:
Jus matyt vegetarė, bet jūsų visi patiekalai atrodo skanūs man![]()
Nu valgau vistos krutinele kartais,tai neesu vegetare,ir kotletus valgau,lasinius,desrikes visokias😅mano patiekalai dazniausiai labai greito paruosimo,nes kai visiem atskirai gaminu,tai tiesiog uzknisa negyvai😅
L.A.P.Ė. parašė:
Nu valgau vistos krutinele kartais,tai neesu vegetare,ir kotletus valgau,lasinius,desrikes visokias😅mano patiekalai dazniausiai labai greito paruosimo,nes kai visi…
Radau bendraminte Negaliu pakest mesos, pvz kepsniu, kotletu, keptos vistienos - feeee. Bet labai skaniai kertu desras su desrelem
Vyras vadina,, Desrine vegetare''
B.I.T.Ė. parašė:
Kaip gerai būti pasiruošus tokioms tingioms dienoms 😅
Šmaukšt ir pietūs 🤤
Blyn ir vėl... 🤤😃
L.A.P.Ė. parašė:
Kaip darot?