astukijus parašė:
ačiū![]()
250g faršo (jautienos naudojau)
1 kiaušinis
2 valgomi šaukštai tarkuotos morkos
30g džiuvesėlių
50g tarkuoto sūrio
Bei druskos ir pipirų pagal skonį
astukijus parašė:
ačiū![]()
250g faršo (jautienos naudojau)
1 kiaušinis
2 valgomi šaukštai tarkuotos morkos
30g džiuvesėlių
50g tarkuoto sūrio
Bei druskos ir pipirų pagal skonį
Evighet parašė:
250g faršo (jautienos naudojau)
1 kiaušinis
Ačiū! O morką atskirai pakepinti nereikia? Tarkuota per burokinę tarką?
astukijus parašė:
Ačiū! O morką atskirai pakepinti nereikia? Tarkuota per burokinę tarką?
Aha tarkavau per burokinę, nekepinau atskyrai, bet kol tokie gigantiški iš sitos masės 2 burgeriai gavosi tol iškepė ir morka 😅🙈
Evighet parašė:
Aha tarkavau per burokinę, nekepinau atskyrai, bet kol tokie gigantiški iš sitos masės 2 burgeriai gavosi tol iškepė ir morka 😅🙈
Aišku reiks ir man pabandyti
Mmsb parašė:
Sveikos, gal kuri is jusu įsivaizduoja kodel isvirus sie makaronai rugstus? Ar taip turi but (nors anksčiau nebuvo) ar apnuodysiu šeima? 🤔
Kiek esu tokius virusi, niekad jie nebuvo rūgštūs