Eri. parašė:
Ačiū. Bet nesupratau vieno dalyko, kaip išplakti trynius su cukrumi 😂 tik įjungiau mikserį, kai kalė tą tiršta masė, langas ir visa virtuvė paskendo geltonoj masėj …
As su plakimo sluotele plaku 🤷♀️
Eri. parašė:
Ačiū. Bet nesupratau vieno dalyko, kaip išplakti trynius su cukrumi 😂 tik įjungiau mikserį, kai kalė tą tiršta masė, langas ir visa virtuvė paskendo geltonoj masėj …
As su plakimo sluotele plaku 🤷♀️
SI.. parašė:
Nu dar tokio bajerio nemačiau, 😂😂 nereik jungti iš karto turbo greičio.🤭
Jau geriau ir nematyt 🙈😂 susinervinau, supyliau tada iš kart baltymą. 🙈 nu skanu labai, bet ar dėl to jis man subliuško ištrauktas? O gal mano forma per ilga? Taip pat dariau iš pusės normos.
Eri. parašė:
Jau geriau ir nematyt 🙈😂 susinervinau, supyliau tada iš kart baltymą. 🙈 nu skanu labai, bet ar dėl to jis man subliuško ištrauktas? O gal mano forma per ilga? Taip …
Atskirai išplaktas baltymas priduoda apkepui lengvumo ir purumo. Kad jis pabliūkšta ištrauktas iš orkaitės yra normalu, neverta tikėtis iš apkepo pyrago efekto.😄 Ir taip, per didelė forma taip pat nėra gėris, apie tai jau minėjau aukščiau.
SI.. parašė:
O Dieve! Seile iki keliu 🤤
ingridux2016 parašė:
Švilpikai🙂🤤😏
Pas mus irgi 😅👌
Jjustuuke parašė:
Pas mus irgi 😅👌
Švilpukų diena😁😏👍
Eri. parašė:
Šis apkepas tobulas. Neplaku aš su mikseriu kiaušinių. Tik su šakute. Varškę tik susiplaku. Dar aguonų įdedu ar razinų☺️