kramtoshke parašė:
Atrodo skaniai ir gaiviai, pasidalinkit receptu 🙂 gimtadienis arteja
www.bakingsecrets.lt/2014/07/blueberry-yogurt-cake-jogurtinis_27.html?m=1
kramtoshke parašė:
Atrodo skaniai ir gaiviai, pasidalinkit receptu 🙂 gimtadienis arteja
www.bakingsecrets.lt/2014/07/blueberry-yogurt-cake-jogurtinis_27.html?m=1
astukijus parašė:
Kaip darėt musą?
1 cukinija
100 ml šaltos grietinėlės
100 gr varškės (nežinau Lietuvoje turbūt tiktų ta ne sausa, o šlapia varškė iš pakelių)
4 šviežio baziliko lapeliai
Druska, pipirai
Cukinija supjaustyti kubeliais ir pavirti (apie 8 min.), garuose, kol suminkštės. Išvirusios cukinijos kubelius sutrinti į košę, sudėti varškę ir smulkintus baziliko lapelius. Pridėti druskos, pipirų.
Šaltą grietinėlę išplakti iki standumo, atsargiai įmaišyti ci cukinijų masę. Gautą užtepėlę dėti į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms.
Valgėm su parmezano traškučiais. Tarkuotą parmezaną apvalios formelės pagalba paskleidžiau ant kepimo popieriaus, dėjau kepti apie 6-8 min. (kol lengvai parus), 180°C temperatūroje. Iskepus, skardą išimu iš orkaitės ir palieku šiek tiek atvėsti. Vėliau jie tampa traškūs ir tvirtesni, tada lengviau išsiima nesutrupėję.
fleur68 parašė:
1 cukinija
100 ml šaltos grietinėlės
Ačiū! Reiks būtinai išmėginti jaučiu labai skanu
astukijus parašė:
Ačiū! Reiks būtinai išmėginti jaučiu labai skanu![]()
Prašom☺️. Mums patiko🙂. Galima ir kitas daržoves į šią užtepėlę "padažyti", netik parmezano traškučius. Aš su ridikėliais šiandien valgiau.
fleur68 parašė:
Prašom☺️. Mums patiko🙂. Galima ir kitas daržoves į šią užtepėlę "padažyti", netik parmezano traškučius. Aš su ridikėliais šiandien valgiau.
Gera idėja!