CitRina1989 parašė:
Vakar dienos sveikuoliskas desertas 😏
Kaip gaminot sausainius ir vištieną?
blockquote>Indere parašė:
Kaip gaminot sausainius ir vištieną?
Sausainiai labai paprastai, stikline riesutu sviesto, 2 kiausiniai, 2 v.s naudojamo saldiklio (as naudoju tabletes, tai dejau 30tabl ant tokio kiekio, sutrintu) 5v.s migdolu miltu, cinamonas, kokoso drozles, galima kokiu riesutu ar seklu pasismulkinti dar 😏 kiausinius isplakti su saldikliu, deti riesutu sviesta, ismaisyti, tada miltai ir norimi priedai, gaunasi nelimpanti prie ranku tesla. Sukocioti i pailga desra ir pjaustyti norimo storio gabaleliais 🤭 aisku ten dar paformuoti juos reikia 😄 kepti 180laipsniu ikaitintoj orkaitej 12-15min 😏 as naudojau funkcija is virsaus ir apacios.
O vistiena dariau pagal sita recepta, tik nedejau tu zoleliu prieskoniniu, nes neturejau ir jelapeno. Dejau kario, ciberzoles, persilado 🤭
https://www.lamaistas.lt/receptas/vistiena-kokosu-pieno-padaze-61048
Kitute parašė:
Ir desertukas..
Keksiuku receptas? Labai gerai atrodo🤤🤤
noriunoriu parašė:
Gal kas galit skaniu varškėčiu receptu pasidalinti?
As darau pagal si, cia mano mamos receptas bet man jis labai patinka, gaunasi purus, minksti tik reik atsitaikyti produktu kiekius pagal save ypac soda su actu kiek reikia, nes pradzioj man jie visai neissipute kepant bet kita karta dejau daugiau ir viskas pavyko puikiai
as juos pasidarau kad butu staciakampio formos, kad butu galima is visu pusiu pakepti.
400 g varskes sutrinti su 3 kiausiniais, berti druskos, 4 saukstai cukraus, viska ismaisyti.
Saukstelis sodos uzgesintos actu ismaisyti ir supilti i varske ir ismaisyti.
12-16 saukstu miltu ir ismaisyti.
Daryti desra, supjaustyti, paploti ir kepti aliejuje
Kitas receptas jei nemegstat kocioti Varškėčiai kuriu nereikia kocioti
Ingredientai:
* varškė: 250 gramų
* kiaušiniai: 2
* grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
* miltai: 240 g (stengiamės nepridėti per daug, kartais užtenka 1 stiklinės su trupučiu)
* cukrus: 3 valgomojo šaukšto
* druska: žiupsnelio
Recepto paruošimas:
Iš pradžių varškę sutrupiname į dubenėlį.
Įmušame kiaušinius, įdedame grietinę, druską bei cukrų, viską gerai išmaišome-ištriname šakutės pagalba.
Persijojame miltus.
Tuomet po truputį beriame persijotus miltus, suminkome tešlą (man pačiai tiesiog užtenka pamaigyti šakute).
Tešla gaunasi šiek tiek limpanti prie rankų, todėl varškėčius formuokite drėgnomis rankomis. Ir kepam. Šitie nesigauna labai išsipūtę bet paįvairinimui visai geri
Anaksunamun parašė:
Lašiša šiandien 🤤
Kaip skaniai atrodo. O cia jusu porcija tokia mini?