Kugelio meistres,jau snekejot apie tai,bet dar karteli,kokia ta didzioji paslaptis puraus ir minksto kugelio?visad uzplikau virintu pienu su sviestu,bet jis nebuna purus,per daug pripilu ar per mazai?ar kazka kita pilt?🤕

L.A.P.Ė. parašė:
Kugelio meistres,jau snekejot apie tai,bet dar karteli,kokia ta didzioji paslaptis puraus ir minksto kugelio?visad uzplikau virintu pienu su sviestu,bet jis nebuna …
Man geriausiai gaunasi su rugpieniu. Ir jokio sviesto nededu. 🙂
oksy33 parašė:
Man geriausiai gaunasi su rugpieniu. Ir jokio sviesto nededu. 🙂
Tiesiog kefyra salta ipilt?kiek jo reikia?
L.A.P.Ė. parašė:
Tiesiog kefyra salta ipilt?kiek jo reikia?
As pilu tiesiog salat kefyra 1l.gerai ismaisau ir viskas. Bulviu buna apie 2-3 kg. Kepu 180laipsniu mazdaug valanda uzdegta ir tada nudegiu kad apskristu virsus.
oksy33 parašė:
As pilu tiesiog salat kefyra 1l.gerai ismaisau ir viskas. Bulviu buna apie 2-3 kg. Kepu 180laipsniu mazdaug valanda uzdegta ir tada nudegiu kad apskristu virsus.
Aciu uz recepta,gal ir man reik pabandyt siandien pagal jus issikept,planavau kepintos sonines dar imaisyt,bet gal nereik🤔 ir niekad nekepu uzdengto gal cia irgi duoda savo...o nuo kefyro nebuna kugelis rugstokas?
L.A.P.Ė. parašė:
Aciu uz recepta,gal ir man reik pabandyt siandien pagal jus issikept,planavau kepintos sonines dar imaisyt,bet gal nereik🤔 ir niekad nekepu uzdengto gal cia irgi du…
Na ne
oksy33 parašė:
Na ne
Kiausa dedat?
L.A.P.Ė. parašė:
Aciu uz recepta,gal ir man reik pabandyt siandien pagal jus issikept,planavau kepintos sonines dar imaisyt,bet gal nereik🤔 ir niekad nekepu uzdengto gal cia irgi du…
Uždengus aš visad kepu tik pabaigoi atidengiu, kad apskrustu, kitaip man greit sukepa,o vidus neiškepes budavo 🤷♀️
rožine parašė:
Uždengus aš visad kepu tik pabaigoi atidengiu, kad apskrustu, kitaip man greit sukepa,o vidus neiškepes budavo 🤷♀️
Uzdengiau ir as si kart💪
L.A.P.Ė. parašė:
Kiausa dedat?
Nededu