Na ir ką skanaus gaminame?

Komentuoti
  1. Eduard 6 m. 10 mėn.

    2019.04.20 14:56 (prieš 1 mėn.)

    vileva parašė:
    Nu kad taip ir darau, bet vistiek skyla... O kokios klases kiausinius perkat?

    Druskos idekit pries verdant, tada neturesu skilti

  2. 2019.04.20 15:05 (prieš 1 mėn.)

    Gal kas turi Simos napoleono recepta?

  3. 2019.04.20 15:57 (prieš 1 mėn.)

    Jei nusipirkote specialiai baltu, tai jie labai prasti, virk, kaip nori, jie skyla. Jei iprastus, tuomet laikykites patarimu. Mes su kolege maximoje nusipirkom baltu, 50 proc suskilo abiem. Nu jau kiausini as moku isvirt...

  4. 2019.04.20 15:59 (prieš 1 mėn.)

    vileva parašė:
    Gal galima recepto?

    Pakepinu ant trupucio alyvuogiu aliejaus cesnaka, sudedu pjaustytas darzoves (ta karta naudojau brokoli, morkas, paprika ir zirnelius) ipilu biski vandens arba sultinio, uzdengiu dangti ir pagarinu siek tiek iki kol darzoves paminksteja ir persyla, bet neperilgai kad neistestu, o liktu siek tiek traskios... Supilu tada i vidu virtus ryzius, ipilu sojos padazo, visokiu prieskoniu, ispaudziau siek tiek citrinos (naudoju kas karta tai kas pakliuna po ranka, cia labiau pagal pomegius) ir imaisau du keptus kiausinius (galima toj pacioj keptuveje sone pakepinti, as dazniaus atskirai mazoj keptuveje pakepu su druska ir pipirais).

    1
  5. 2019.04.20 16:38 (prieš 1 mėn.)

    Man niekada nesuskyla ne vienas kiausinis (bet as vartoju tik rudus). Mane sitos gudrybes ismoke vienas virejas - uzvirinti vandeni puode, nukelti nuo liepsnos, tada palaikyti 5-7 min, sudeti kiausinius ir deti ant liepsnos. Verdu lygiai 10 min, kiausiniai gaunasi kieti ir niekad neskyla

  6. 2019.04.20 16:55 (prieš 1 mėn.)

    Su artejanciom Sv. Velykom 😏🌷

    30
  7. 2019.04.20 17:19 (prieš 1 mėn.)

    Wassermelone parašė:
    Jei nusipirkote specialiai baltu, tai jie labai prasti, virk, kaip nori, jie skyla. Jei iprastus, tuomet laikykites patarimu. Mes su kolege maximoje nusipirkom balt…

    Tiesa. Net rekomenduojama prieš verdant kiaušinius pamirkyti juos vanedyje. Pasimatys, kurie jau įskilę. Jų galima net nevirti. 😊

  8. 2019.04.20 17:42 (prieš 1 mėn.)

    10
  9. 2019.04.20 17:44 (prieš 1 mėn.)

    10
  10. 9 m. 6 mėn.

    2019.04.20 17:44 (prieš 1 mėn.)

    SweetDream parašė:
    Kiaušiniai - kambario temperatūros, sudedu į šaltą vandenį, verdu.
    Kiek žinau, kiaušinio lukštui negali būti temperatūrų "šokas".

    Aš išbandžius virti ir su druska (ir daug ir mažai jos dedant), ir palaikau per dieną kambario temp., vistiek skyka verdant, tai priėjau išvadą jog parduotuviniai tiesiog silpno lukšto (išbandžiau visų rušių, ir laisvų, ir uždarytų, visų)

Žinutės parašytos:

Naujas komentaras