Vysnine parašė:
nesijaute riebumo gal pomidorai numuse
Na bet vistiek skaniai 🤭
Vysnine parašė:
nesijaute riebumo gal pomidorai numuse
Na bet vistiek skaniai 🤭
Vysnine parašė:
Is mascarpones surio ir tarkuoto dziugo/ cederio surio dar imaisiau siek tiek naminio kepto pomidoru padazo, druskos :))
Mane domina pomidorų padažas ☺️ kaip suprantu eina jį paruosti žiemai? Bandžiau virtą, bet neskanu man. O pomidorai iš proto eina, nesinori kompostuoti.
Cavy parašė:
Mane domina pomidorų padažas ☺️ kaip suprantu eina jį paruosti žiemai? Bandžiau virtą, bet neskanu man. O pomidorai iš proto eina, nesinori kompostuoti.
Tinka ziemai :)) Darau kaip cia tik nededu svogunu nes nemegstu, dar cukraus nededu ir dedu petrazoliu, baziliku, blenderiuoju kokteilineje :)) https://buvis.lt/keptas-pomidoru-padazas-ziemai/
Vysnine parašė:
Tinka ziemai :)) Darau kaip cia tik nededu svogunu nes nemegstu, dar cukraus nededu ir dedu petrazoliu, baziliku, blenderiuoju kokteilineje :)) https://buvis.lt…
Ačiū 👍🏻 jie turbūt bemaž visi vienodi. Dariau pagal tokį patį(tik su paprikom arba morkom buvo sudėtyje) tik virtą. Būtinai pabandysiu. Tik baziliko nors ir turiu darže neprisijaukinu. Smirda jis mam 😸😸😸
Brekcija parašė:
Švelnus maistelis, labai tokį mėgstu virtinukai...mmm, valgyčiau kasdien pakaitom su varškėčiais o kotletukai okaitėje taip apskrunda?
Kotletus apkepu keptuveje tada dedu į stiklinį indą ir su grietinėlę užpilu ir dar pakepu orkaitei 30min
Vysnine parašė:
Kaip salotas darete? :))
Salotos ne mano, lidlo, bet kažkokia naujiena ten nes nebuvau mačiusi šių kopūstų, ir visai patiko ir indelis toks pats tas 4zm kaip garnyrui pavalgyti
Brekcija parašė:
Blyneliai iš bananu tyrelės su cinamonu ir varškės
Blyneliai iš tyrelės, kas čia per naujovė? 🩷
Mano stebukliukas parašė:
Blyneliai iš tyrelės, kas čia per naujovė? 🩷
Tiesiog sublenderiavau užsisėdėjusį namuose bananą su cinamonu gavosi tokia skysta tyrelė
Brekcija parašė:
Tiesiog sublenderiavau užsisėdėjusį namuose bananą su cinamonu gavosi tokia skysta tyrelė
Aaa taip😂 skaniai 🥞
rožine parašė:
Vaikystės pusryčiai 😃
Seile ištyso kotletukus pamačius 🫣 nulekem į prekybcentri su mažuoju ir nėra vištienos faršo 🤭 paciupom kalakutienos tai irgi gaminsim su padaziuku ir bulvių koše 🤣