Cavy parašė:
Gal kiaušiniai dar naminiai 🤔
Aš kaip tik moliūgų pyrago receptus žiūrinėju, tai daug kur ciberžolės deda matyt …
Kiaušinis irgi naminis, bet visa spalva nuo tyrės labai ryškiai oranžinis ir pats moliūgas buvo 😀
Cavy parašė:
Gal kiaušiniai dar naminiai 🤔
Aš kaip tik moliūgų pyrago receptus žiūrinėju, tai daug kur ciberžolės deda matyt …
Kiaušinis irgi naminis, bet visa spalva nuo tyrės labai ryškiai oranžinis ir pats moliūgas buvo 😀
Cavy parašė:
Kažin kuom būtų galima pakeisti kokosų kremą🤔 sūnus kokosų nemėgsta 🤭 o tokio kremo manau norėtų, nes šiaip tokių niekad neperku.
Bet visai nesijaučia kokosų kremo šiaip. ☺️ Net nežinau kuo būtų galima pakeisti.. gal grietinėle kokia. Bet tuomet trumpesnio gerokai galiojimo būtų..
astukijus parašė:
Ačiū! Visai nesudėtingas reikės išbandyti!
Papasakokit įspūdžius.☺️
Cavy parašė:
Vėl norėčiau konsultacijos 😄
Turiu stirnienos kumpio, noriu orkaitėje išsikepti, minkštos mėsytės. Uždengsiu fo…
Aš žvėrieną tik troškinu ilgai, kad medinė nebūtų, bet jei pavyks rasti gerą receptą kepimui, tai aktualu ir man bus.☺️
Cavy parašė:
Vėl norėčiau konsultacijos 😄
Turiu stirnienos kumpio, noriu orkaitėje išsikepti, minkštos mėsytės. Uždengsiu fo…
Stirna labai liesa ir sausa mėsa, mes naudojam kokiam troškiniui, kad ilgiau pasitroškintų. Jei kepsit orkaitėje, tai arba rankovėj arba folijoj, dar rekomenduojama pridaryti kišenėlių ir prikišt lašinukų, kad mėsa gautų riebumo ir drėgnumo. Kepčiau žemesnėj temperatūroj, kokias 2-3 val 🤷🏻♀️