rožine parašė:
Ar gaminsite šventėm kažką saldaus?
tinginį 😂 daugiau iš desertų nieko doro nemoku..
rožine parašė:
Ar gaminsite šventėm kažką saldaus?
Brekčija parašė:
Kazkaip niekada nededu grietines i tingini🤔
niekaip nesugalvočiau dėti grietinės įntinginį..🫣🤔
Faustaa parašė:
Kad ir man taip pat žinokit su desertais. As net želė ale tortą(kir tiesiog didelėj formoj zelė) sugebėjau suknisti.
Bet va matyt atėjo laikas ir kokius du tortus iškepiau vaikų gimtadieniams 👍🏻 nenuleiskit rankų 😀✌🏻
Cavy parašė:
Nu mėsytė kai skanumo 🥰
Druskos pagailėjau tik, sekančiam kartui kiek kitaip bandysiu. Nu bet tobula. 4val…
O kas cia gaunasi? 🧐 kaip vytinta? Kazkaip bijociau valgyti 😆🙈 zalia mesa, bet dziovinta? Koks skonis?
Brekčija parašė:
O kas cia gaunasi? 🧐 kaip vytinta? Kazkaip bijociau valgyti 😆🙈 zalia mesa, bet dziovinta? Koks skonis?
Kaip vytintos 😅 na kaip iš parduotuvės tik jokiam š neprimirkyta 😉👍🏻
Aš tai kadangi viską valgau, tai man ne problema namie pamarinuotus šašlykus ar sutaisytą faršą paragauti. O čia net ir per daug sudžiovinau sakyčiau.
Brekčija parašė:
O tai nei sūdytų pvz lašinių ar kt dalių spėju irgi nevalgot 🤔
Parduotuvėje vytinta mėsa irgi iš žalios daroma 🙄
Cavy parašė:
Kaip įdomiai. Nemaniau, kad visiems skirtingai gali rodyti 🤔 išfiltruokit maximos akc programėlėje pieno produktus. Ar tikrai tokio nerodo
Yra ir pas mane akcija 😁 nors gali būti, kad kai kurios akcijos yra ir išprofiliuotos.
Marche parašė:
Ar kas nors kepate namuose imbierinius sausainius? Turėjau labai gerą receptą ir panašu per kraustynes dingo.. o tie parduotuviniai man per daug aitrūs, norisi savų…
Kepu meduolinius sausainius, tai net nežinau ar tai tas pats 🤷🏻♀️ nerealiai skanūs 😁
https://www.beatosvirtuve.lt/receptai/kaledomis-kvepiantys-meduoliai/