Brekčija parašė:
Pusryčiams užsimanėt "Š"? Kas tas ŠŠŠ?
Tai koks šūdukas, kurio gamint nereikia, arba koks šlamštmaistis 😆
Brekčija parašė:
Pusryčiams užsimanėt "Š"? Kas tas ŠŠŠ?
Tai koks šūdukas, kurio gamint nereikia, arba koks šlamštmaistis 😆
Cavy parašė:
Na va, sunaudojau varškę. Didžiosios spurgos 🤤 porą jau sukimšau bekepant 🤭 o pusryčiams kažkaip užsimaniau Š, tai atsidariau vakar prigriebtą skumbrę pomidorų pada…
Kur receptas? 🤤🤤🤤🤤 mano svajonė kada nors iškept skanias dideles spurgas 😁
Pukis_ parašė:
Kur receptas? 🤤🤤🤤🤤 mano svajonė kada nors iškept skanias dideles spurgas 😁
Šįkart atskirai nežaidžiau. Sumečiau į vieną dubenį viską iš eilė sąraše ir užsidėjus pirštines praminkiau gerai. Aišku tiks ir kepimo milteliai, jei sodos neturit. Svarbiausia kantrybė. Nuolat maišnt kepti bent jau 10min (pas mane kaitra 6 iš9).
Cavy parašė:
Šįkart atskirai nežaidžiau. Sumečiau į vieną dubenį viską iš eilė sąraše ir užsidėjus pirštines praminkiau gerai. Aišku tiks ir kepimo milteliai, jei sodos neturit.…
Ačiū!!!! 🌹 Bandysiu 😁
Cavy parašė:
As visgi skrylius patingėjau daryti, tai traukiau naminius koldūnus iš šaldiklio. Na gavosi su mėsa prie mėsos, bet skonis toks kokio norėjau (labiau padažo, nei sk…
O gal mokat tuos lenkiskus "pierogi" padaryt? Ten ta mesa tokia plesyta kazkokia, zodziu ziauriai skanu 😅noriu namie pasidaryt
Dreamland parašė:
O gal mokat tuos lenkiskus "pierogi" padaryt? Ten ta mesa tokia plesyta kazkokia, zodziu ziauriai skanu 😅noriu namie pasidaryt
Neteko kažkur ragauti būtent taip pavadintus. Aš iš ano lt galo. Pasidomėjau, tai daugiausia jie net ne su mėsos, o bulvių ir sūrio įdaru.
Pasidalinkit daugiau info apie ką kalbat, gal sumąstyčiau kas tai galėtų būti, nes iš esmės tai tas pats koldūnas atrodo 🤔😁
Cavy parašė:
Neteko kažkur ragauti būtent taip pavadintus. Aš iš ano lt galo. Pasidomėjau, tai daugiausia jie net ne su mėsos, o bulvių ir sūrio įdaru.
Oj lenkijoj kai busit paragaukit! Jo kaip koldunas bet ta mesa ten ne farsas, lyg kokia virta plesyta kiauliena, net nezinau, va ta noretusi atkartot 🤔 ziauriai skanu zodziu 🤣 va rodau is fotkes geriau matosi! Bet siaip jie su viskuo daro, net su vaisiais. Tradicinis cia ju patiekaliukas.
Dreamland parašė:
Oj lenkijoj kai busit paragaukit! Jo kaip koldunas bet ta mesa ten ne farsas, lyg kokia virta plesyta kiauliena, net nezinau, va ta noretusi atkartot 🤔 ziauriai ska…
Na, jei kuras taip kils, gal ir teks apsilankyti 😅 juokauju, labai jau mums toli.
Tai galimai ir bus plėšyta kiauliena, kaip jūs sakot. Viename mūsų restorane yra Itališkos picos su plėšyta kiauliena. Nu laaabai skanios. Ir prieš kelis metus pas mane į kolektyvą įsidarbino ukrainietė dirbusi tam restorane. Tai jau tuos kelis metus graužiu save, kad padažo recepto klausiau, o va mėsos kodėl nepaklausiau, nežinau. Nes kiek bandžiau, nesigauna tokia. Aišku sesuo Klaipėdoj dirbo, tai pasakojo, kad pas juos marinatus šefas daro ir nesako proporcijų, bet ten ir kečupas ir kola pilasi, tai aš su tokiais ingridientais dar nepribrendau eksperimentuoti 🤔😁