Adreg. parašė:
Antiena su šalotu padažu ir salotomis
Kaip antieną kep3t? Kaip tik turiu naminės, reiktų pasigaminti, nes restoranuose pastoviai užsisakydavau. Tai kartelė iškelta, nesinori eksperimentuoti 😌
Cavy parašė:
Kaip antieną kep3t? Kaip tik turiu naminės, reiktų pasigaminti, nes restoranuose pastoviai užsisakydavau. Tai kartelė iškelta, nesinori eksperimentuoti 😌
Kepti paprastai, svarbu neperkepti. Iškepus padėti šiltai "pailsėti" ir tada patiekti.
Daugiausiai priklauso nuo pačios mėsos, jei bloga kepk kaip nori bus guminė.
Cavy parašė:
Kaip antieną kep3t? Kaip tik turiu naminės, reiktų pasigaminti, nes restoranuose pastoviai užsisakydavau. Tai kartelė iškelta, nesinori eksperimentuoti 😌
Jei antienos krutinele tai kepti taip. Is pradziu isimti is saldytuvo ir palikti kokia 30min pailseti, kad susiltu mesa, nes tolygiau keps. Tada deti i keptuve be aliejaus ar sviesto, tiesiog i keptuve odele zemyn ir kepti ant tokios vidutines ugnies, tokios mazesnes, kazkur 4/10, letai 10min gal, tai po truputi visi riebalai istirps, idele taps traski skani, ir taip kepam kepam, kol ruda grazi odele tampa, tada apverciam, kokia minute dvi pakepam, verciam atgal ant odeles ir dedam tada su visa keptuve i orkaite kokia 5-7 min, isimam tada is orkaites ir dedam ant lekstes, uzdedam folijos ir paliekam 10min pailseti.
Keptuves riebala ta naudojam padazui, tarkim dedam grietineles, pipiru, druskytes, parmezano, pakaitinam, nomnom bus, nes anties riebaliukas yra labai vertingas, ner ko mest lauk.
Ir tada papjaustom antiena tokiom riekelem ir patiekiam, turi but rusva mesa dar viduj, jei bus per raudona, galima minutei perpjautus gabalelius pakepint keptuvej siltoj dar, iki tol kol atrodys pagal jusu skoni.
Ziauriai skanu!
Šioje interneto svetainėje pateikiama medžiaga yra skirta pažinimui ir informacijai. Jei kiltų klausimų dėl Jūsų ar Jūsų vaiko sveikatos, būtinai pasitarkite su gydytoju ar kitu sveikatos priežiūros specialistu.