Brekčija parašė:
Imbierinis gėrimas imunitetui palaikyti, gaminuosi visą žiemą tokius shot'ukuscitrinos+medus+imbieras+ciberžolė
Sveiki
Blenderiu plakat? Nukošiat? Ar spaudžiat sultis? Greitai surūgsta?
Brekčija parašė:
Imbierinis gėrimas imunitetui palaikyti, gaminuosi visą žiemą tokius shot'ukuscitrinos+medus+imbieras+ciberžolė
Sveiki
Blenderiu plakat? Nukošiat? Ar spaudžiat sultis? Greitai surūgsta?
Kreta parašė:
SveikiBlenderiu plakat? Nukošiat? Ar spaudžiat sultis? Greitai surūgsta?
Sveiki, imbierą tarkuoju su tarkute, tada jį truputį pavirinu vandenyje (galima to ir nedaryti, nebūtina). Bet man patinka, kad stipriau aštrumas iš jų išsitrauktų. Su citrusų spaudykle išspaudžiu citrinų sultis, ir viską dedu į tą bendrą imbierų skystį: ciberžolė, medaus šaukštas, citrinos sultys. Aš nukošiu tirščius, bet truputį imbiero tirščių įdedu, kad būtų aštriau. Čia galima pasireguliuoti. Pasidarau buteliukų kiekį savaitei- niekada nesurūgo, laikau šaldytuve 😉🙂
astukijus parašė:
Kaip darėt majonkę?
Jau buvau kažkada dalinusis. Dėjau iš akies, bet maždaug: du virti kiaušiniai, šaukštas ob acto, grūdėtos garstyčios pusė a,š, ir aliejaus paprasto. Sublendinau.
Brekčija parašė:
Datulės šokolade, viduje - migdolai. Tokie natūralūs naminiai saldainiai gavosi
kaip skaniai atrodo
bandysiu irgi.
o kuo tos datules skiriasi nuo tų kurios yra maišeliuose riešutų skyriuose
rožine parašė:
kaip skaniai atrodo![]()
![]()
bandysiu irgi.![]()
Ačiū!
Tikrai skaniai gavosi, ypač mėgstantiems natūralesnį skonį, prie kavos. Šitos Medjool datulės - jos tokios stambios, riebios, daugiau "pačiaumoti" galima
man jos kažkaip labiausiai patinka. Bet galima pagal savo skonį ir kitokias naudoti ;)
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai