Lakas_plaukams parašė:
Per tokius karščius gaivina salotos. 🥗
Kas čia per peiliukas pasidalinkit idomu
Lakas_plaukams parašė:
Per tokius karščius gaivina salotos. 🥗
Kas čia per peiliukas pasidalinkit idomu
astukijus parašė:
Kas čia per peiliukas pasidalinkit idomu![]()
Tai toks skustukas-peiliukas, kur šiaudelius daro. Maniau, kad su tom didelėm tarkom daroma, tad visada vengiau įsigyti dar vieną "agregatą", o čia pasirodo taip paprasta ir vietos neužima. Manau, čia tik man buvo naujiena 😅, nes narė sakė iš močiutės gavo, pas mus kažkaip niekas nenaudojo. 🤔

Lakas_plaukams parašė:
Tai toks skustukas-peiliukas, kur šiaudelius daro. Maniau, kad su tom didelėm tarkom daroma, tad visada vengiau įsigyti dar vieną "agregatą", o čia pasirodo taip pa…
aš kažkokį tokį turiu, bet nesigauna man su juo
daug ir jėgos reikia naudoti ir visa morka nesusitarkuoja, tai nusipirkau tiesiog tarką rankinę, plona ji tai vietos neužima
rožine parašė:
aš kažkokį tokį turiu, bet nesigauna man su juodaug ir jėgos reikia naudoti ir visa morka nesusitarkuoja, tai nusipirkau tiesiog tarką rankinę, plona ji tai…
Aš irgi panašų turėjau, bet labai ilgai trunka žaistis. Dar nepatinka, kad normaliai tarkuojasi tik koks 60-70% daržovės. Paskui jau ji tiek suplonėja, kad tik dėt arba į burną arba pabaigti pjaustyti peiliu. Nes jei damušinėji skustuku - na tai pirštams amen. Bet su tarka iš esmės tas pats. 🤣 Skaniai ir labai dailiai atrodo, bet kartais pagalvoju, kad neverta kankintis. Bet aišku norisi kartais tų korėjietiškų morkų salotų, na tai vargsti tą vargą... ką darysi 🥹🤣😅
Pocahontas_ parašė:
O man labai patiko Jusu mintis kokteilio! Sakiau savo maziams pabandysiu,dabar kaimuke atostogaujam ir valgyt visai nenori per karscius ir neturėjimus kada😀 dejote …
Aha, pienas, iš šaldiklio pernykščios mėlynės, trintos braškės, žemuogės (bet kas) ir varškės. Braškės saldintos buvo, tai kokią datulę ir špinatą tikrai įmaišyčiau dar, bet neturiu šiuo metu 🙂
Mano savaitgalio stalo patiekalai buvo:

Duonos kaušelius pritepiau su šia Lidlo užtepėle tai patiko visai.

Pagrindas gvakamole

Mišrainė ( krabų lazdelės, sūris, skardinė burbuolių, virtos morkos, virti kiaušiniai, poras)

Ir troškinys ketaus puode, su įvairiom daržovėm ir likusia kepta mėsyte

Pačios bandelės ne mano, tik vidų prikimšau
rožine parašė:
aš kažkokį tokį turiu, bet nesigauna man su juodaug ir jėgos reikia naudoti ir visa morka nesusitarkuoja, tai nusipirkau tiesiog tarką rankinę, plona ji tai…
Na aš kol kas minkštas daržoves pjausčiau, tai man tiko. 👌🏼🙃
Aviečių-uogienė parašė:
Aš irgi panašų turėjau, bet labai ilgai trunka žaistis. Dar nepatinka, kad normaliai tarkuojasi tik koks 60-70% daržovės. Paskui jau ji tiek suplonėja, kad tik dėt …
Pas mane yra šuniukas-daržovalgiukas, tai šiaip ar taip visi galiukai jai, o nuo kurios tarkos, jai nesvarbu 😅
Šios dienos pusryčiai (idėja taip pat iš šios temos 🤗)

Ir pietūs ateinančių dienų: vištiena + ryžiai, daržovės, kokosų pienas.

16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai