Sveikos bendrakeleivės, gal yra lankančių akupunktūrą Klaipėdoje ? Gal psakysite pas ką lankotės ?

Liebchen parašė:
100 mg B6 vieną kartą per dieną, gerti nuolat. Kadangi bent tuo metu tokio stiprumo B6 buvo galima nebent atsisiųsti iš užsienio, kol jo laukiama, siūloma gerti ACC…
Kas yra ACC?
audrute_c parašė:
Kas yra ACC?
ACC yra vaistai nuo peršalimo
Afmina33 parašė:
Sveikos. Papsakosiu ir aš savo istoriją. Su vyru vaikelį pradėjome planuoti daugiau nei prieš 2 metus. Po metų pradėjome ieškoti problemų. Pas mane nieko nerado, pa…
Sveikinimai, tikiuosi viskas gerai
Gal galite parašyti pas kokią Napro gydytoją lankėtės?
Liebchen parašė:
ACC yra vaistai nuo peršalimo
Kaip keista, o kuo ACC padeda geriant nuo vaisingų gleivių pradžios?
audrute_c parašė:
Kaip keista, o kuo ACC padeda geriant nuo vaisingų gleivių pradžios?
ACC skystina gleives. Dėl to ir vaisingoms gleivems tikriausiai naudinga 🙂 aš ši cikla naudojau ACC, b6 ir nakvišų/agurkliu kapsules, bet deja gleivių nebuvo daug, beveik nebuvo. Bet gal po keliu ciklu bus geriau. Nors jau antras ciklas, bet preita ACC nenaudojau.
Believer parašė:
ACC skystina gleives. Dėl to ir vaisingoms gleivems tikriausiai naudinga 🙂 aš ši cikla naudojau ACC, b6 ir nakvišų/agurkliu kapsules, bet deja gleivių nebuvo daug, …
Na mano istorija buvo tokia, kad irgi tų gleivių buvo labai mažai, ir pas vyrą ne stebuklai, tačiau mūsų nuostabai trečią mėnesį su Napro padirbėjus per piką ir po jo pastojome! Tik deja dešimtą savaitę sužinojom, kad nesivysto ir širdelė nebeplaka....
Sunku buvo susitaikyti, bet nieko nebepakeisi... Bandysime vėl su Napro...
Pseudo parašė:
Napro neturi spec.būdų gydyti vyrų. Duodami įvairūs papildai, ar vaistai, žiūrimi hormonai. Mes napro buvome beveik 2 metus, vyro rezultatai nepasikeitė.
Mūsų napro konsultantė vyrui rekomendavo Pleskačiauską. Labai buvome patenkinti jo konsultacija. Ir rezultai spermogramos buvo kitokie nei kitoj klinikoj, ir jis pasakė kodėl. Jei nesilankę pas jį - rekomenduoju.
audrute_c parašė:
Na mano istorija buvo tokia, kad irgi tų gleivių buvo labai mažai, ir pas vyrą ne stebuklai, tačiau mūsų nuostabai trečią mėnesį su Napro padirbėjus per piką ir po…
As su napro jau 5-tas ciklas, tai matysim kaip seksis. Man progesteronas zemokas, tai pagrinde dirbam ties tuo klausimu, pirmas ciklas kai po ov leidziuosi ovitrele 🙂 norėčiau tikėti, jog tai ir pades..
Mano vyro rodikliai buvo neblogi prieš metus laiko, tai napro gydytoja sake nereikia jų tiek stebeti, bet kažkaip norisi atlikti vėl tyrima vyrui ar neblogeja, nes irgi naudoja papildomai vitaminu, kad tik dar pagerinti, nors daznu atveju girdžiu, kad vos ne pablogina tie papildai...