Liebchen parašė:
Aš radau gydytojos užrašytas rekomendacijas
Sveiki, atleiskite už neišmanymą, bet ar čia kalbama apie tas šnypščiančias ACC nuo peršalimo? 😄 Jei taip, kaip jos susijusios su pastojimu?
Liebchen parašė:
Aš radau gydytojos užrašytas rekomendacijas
Sveiki, atleiskite už neišmanymą, bet ar čia kalbama apie tas šnypščiančias ACC nuo peršalimo? 😄 Jei taip, kaip jos susijusios su pastojimu?
pušynėlis parašė:
Taip, tai yra šnypščiosios ACC. ACC sudėtyje esantis acetilcisteinas skystina gleives, lengvina jų pasišalinimą, kai yra sutrikusi jų gamyba. Vaistas veikia visame kūne ir veikia ne tik plaučius, bet ir kitas vietas, kur yra gleivės.
Aš tikrai nesakau, kad ACC yra stebuklingas vaistas, kurį reikėtų vartoti kiekvienai, siekiančiai pastoti. Jis man buvo skirtas, atsižvelgiant į mano individualią situaciją.
Liebchen parašė:
Taip, tai yra šnypščiosios ACC. ACC sudėtyje esantis acetilcisteinas skystina gleives, lengvina jų pasišalinimą, kai yra sutrikusi jų gamyba. Vaistas veikia visame …
Supratau, dėkoju už paaiškinimą
Įrašas perkeltas iš kitos temos
Sveiki, kas naudojate nšp pagal kreitoną - ar galėtumėte atsakyti: vengiant nėštumo, jeigu priešpikinėje ciklo dalyje buvo sausa diena arba lėtinių išskyrų diena, ar ta diena yra nevaisinga, jeigu iškart po jos pastebimos jau vaisingos gleivės? T.y. ar tą dieną galimi santykiai? Dėkui