lututee parašė:
Arba išnaudoti atostogas![]()
Taip, dar pinigėlis papildomas įkristų
lututee parašė:
Arba išnaudoti atostogas![]()
Taip, dar pinigėlis papildomas įkristų
Sveiki, gal jau kažkas pasinaudojo dviems neperleidžiamais mėnesiais ir galėtų plačiau pasidalinti informacija apie tai. Konkrečiai domina kai tėtis pasinaudojo 2 neperleidžiamais mėnesiais, kaip tuo metu elgėsi mama- išėjo į darbą, ar buvo suteiktos atostogos? Jei suteiktos neapmokamos atostos- ar darbdavys jas suteikė abiems dviem mėnesiams?
Cavy parašė:
Galite paprašyti, kad nga rašytų nuo 7 dienos 😳
Tame ir esmė, kad pas mane griežtoka ginekologė, tai net nėjo į kalbas apie tokia afera🫣😅
Tai kaip suprantu viskas gerai, pasiimsiu atostogas darbe ir tiek.
Ačiū labai merginos už atsakymus! 🌸
Lupilu_ parašė:
Tame ir esmė, kad pas mane griežtoka ginekologė, tai net nėjo į kalbas apie tokia afera🫣😅
O jei blogai jausitės. Nori/nenori turės išleisti 🤔ar ant tiek tūpa, atsiprašant, kad lieptų nedarbingumą imtis 😵💫
Cavy parašė:
O jei blogai jausitės. Nori/nenori turės išleisti 🤔ar ant tiek tūpa, atsiprašant, kad lieptų nedarbingumą imtis 😵💫
Šiaip tai įstatymiškai tik suėjus 30 sav gali išleisti. Ne anksčiau. Ne visi aferiūgos 😉
Faustaa parašė:
Šiaip tai įstatymiškai tik suėjus 30 sav gali išleisti. Ne anksčiau. Ne visi aferiūgos 😉
Tikrai dėl prastos savijautos gali ir anksčiau. Tarkim mano darbas pilnai fizinis ir darbdavys neturi sąlygų jo palengvinti.
Cavy parašė:
Tikrai dėl prastos savijautos gali ir anksčiau. Tarkim mano darbas pilnai fizinis ir darbdavys neturi sąlygų jo palengvinti.
Tai ne Sodros bėda,o darbdavio. Jei negali palengvinti, Jums turi mokėti normalų darbo užmokestį iki tol kol iseisit i dekretą.
Cavy parašė:
Nu tai jei blogai,tada nedarbingumas,o ne dekretas.
Cavy parašė:
netiesa. jei blogai jaučiasi - šeimos gydytoja arba ginekologė gali duoti nedarbingumą iki dekreto, bet į dekretą anksčiau nei 30 sav išeit negalima. galima tik vėliau arba visai jo neimt.
darbdavys turi palengvinti darbą arba suteikti kitą poziciją. jei tai neįmanoma - vis tiek mokėti atlyginimą.