sauluzytee parašė:
Gal kas zinot pagal ka skaiciuos atostoginius, jei imsiu atostogas neperleidziamais menesiais?
Pagal tai ka gaunat ant popieriaus
sauluzytee parašė:
Gal kas zinot pagal ka skaiciuos atostoginius, jei imsiu atostogas neperleidziamais menesiais?
Cavy parašė:
Ir itariu be priedu? 🫣
Sveikos,gal kas galėtų patarti dėl sveikatos draudimo esant vpa, jį perašėm tėčiui,2metus buvau draudžiama ir gavau išmokas,o kaip dėl 3čiųjų metų? Suprantu,išmokų jau negausiu,bet kaip dėl privalomojo sveikatos draudimo? Kauptųsi skola?Internete pasitikrinus rašo ,kad drahsta.
justlove parašė:
Sveikos,gal kas galėtų patarti dėl sveikatos draudimo esant vpa, jį perašėm tėčiui,2metus buvau draudžiama ir gavau išmokas,o kaip dėl 3čiųjų metų? Suprantu,išmokų …
justlove parašė:
Sveikos,gal kas galėtų patarti dėl sveikatos draudimo esant vpa, jį perašėm tėčiui,2metus buvau draudžiama ir gavau išmokas,o kaip dėl 3čiųjų metų? Suprantu,išmokų …
Jeigu darbe esat VPA, tai esat drausta.
I ligoniu kasa kreiptis, jeigu neturit darbdavio ir nesat registruota UŽT, jeigu darbdavys yra, tai nieko daryti nereikia.
Jolanta-K@J mama parašė:
Jeigu darbe esat VPA, tai esat drausta.
I ligoniu kasa kreiptis, jeigu neturit darbdavio ir nesat registruota UŽT, jeigu d…
Taip,darbdavys yra. Į ligonių kasas pasiskambinus sako reiks mokėti įmokas už psd, vyro buhalterė sako ,kad nereikia. Tai esu pasimetus.
justlove parašė:
Taip,darbdavys yra. Į ligonių kasas pasiskambinus sako reiks mokėti įmokas už psd, vyro buhalterė sako ,kad nereikia. Tai esu pasimetus.
Nereikes.
Matyt nesupratot viena kitos, kai skambinot i ligoniu kasa.
Sveikos, norejau paklausti, galbut kuri susidurete, dekreto pradzia rugpjucio 16 diena, ar galit paaiskinti kurie menesiai skaiciuojasi ismokos vidurkiui? Kiek suprantu rugpjutis ir liepa siu metu nesiskaiciuoja, tai nuo anu metu birzelio iki siu metu birzelio 30 dienos? Aciu is anksto.
Sypsenele29 parašė:
Sveikos, norejau paklausti, galbut kuri susidurete, dekreto pradzia rugpjucio 16 diena, ar galit paaiskinti kurie menesiai skaiciuojasi ismokos vidurkiui? Kiek supr…
2023 liepa - 2024 birželis.