Elivoj parašė:
NGA gausite ~100 proc savo algos turėtos, nebent sieks lubas
Mano alga kas mėnesį skiriasi, kartais net labai, priklausomai nuo priedų ir t.t., tai negaliu taip paprastai pati apskaičiuoti, kiek gausiu
Elivoj parašė:
NGA gausite ~100 proc savo algos turėtos, nebent sieks lubas
Mano alga kas mėnesį skiriasi, kartais net labai, priklausomai nuo priedų ir t.t., tai negaliu taip paprastai pati apskaičiuoti, kiek gausiu
Alyvuoge_ parašė:
Alyvuoge_ parašė:
taigi 12 mėn vidurkį ima, tad lengva paskaičiuot, ką jau esat gavusi.
Alyvuoge_ parašė:
Sodroj galite pažiūrėti savo paskutiniu 12 men pajamas ir pasiskaičiuoti vidurki
Mirli parašė:
Sveikos. Kaip yra su pajamų gavimu antraisiais VPA metais? Iš savo darbdavio pajamų gauti negaliu, nes pas jį esu VPA, išeitų, turi būti kita darbovietė arba pvz. I…
Iš DS jokių pajamų negali būti. IV gali
DžiaugsmoSaulytė parašė:
Pagimdžius, turėsiu tik 8mėn stažą, ar galėčiau dar 4mėn padirbti, kad susirinkt tuos būtinus 12mėn ir tik tada eiti vpa?
Kiek suprantu, galite.
Faustaa parašė:
nelabai įmanoma, nes tik pagimdžius vis tiek turit eit nga arba jei neimsit, tai vis tiek darbdavys turi išleisti atostogų pagal įstatymą.
Darbdavys pagal įstatymą privalo išleisti atostogų dviem savaitėms po gimdymo, prievartos atostogauti ilgiau nėra.
Alyvuoge_ parašė:
Gavau Sodros NGA paskaičiavimą, kur parašyta bendra suma ir kad išmokos dydis 77,58%, tai čia tiek jau ir išmokės, tuos 77,58 % nuo bendros sumos, ar dar taikysis k…
Nuskaičiuos dar 21 procentą.
avietuke parašė:
Iš DS jokių pajamų negali būti. IV gali
Antrais metais (ir pirmais per perleidžiamus mėnesius) galima gauti ir pajamų pagal DS, jei jų ir išmokos suma neviršija vidutinio buvusio atlyginimo.