Ruta1989 parašė:
Jei močiutė ne pensijinio amžiaus, tai gali eiti į vpa, tik išmoka būtų skaičiuojama nuo jos gautų pajamų. Tik gal kas patikslins dar, bijau sumeluoti
Močiute ne pensininke stovi darbo birzoja jau pusmeti, gauna ismoka is birzos.
Ruta1989 parašė:
Jei močiutė ne pensijinio amžiaus, tai gali eiti į vpa, tik išmoka būtų skaičiuojama nuo jos gautų pajamų. Tik gal kas patikslins dar, bijau sumeluoti
melinakeee parašė:
Jei gauna nedarbo išmoką vadinasi stažo turi, jo turėtų pakakti gauti vpa. Bet teisingai sakė, kad skaičiuosis išmoka nuo močiutės turėtų pajamų. Jei suprantate per močiutės paskyrą susiformuokite ataskaitą apie mokumą(man ši geriausia buvo, matysite). O jei domina išmokos dydis, manau geriau pačiai močiutei nuvažiuoti į sodrą, manau konsultantė paskaičiuotų. O jei išmokos dydis nedomina, tik pats faktas, ar gali išeiti į vpa, tai taip.
Cavy parašė:
Jei gauna nedarbo išmoką vadinasi stažo turi, jo turėtų pakakti gauti vpa. Bet teisingai sakė, kad skaičiuosis išmoka nuo močiutės turėtų pajamų. Jei suprantate per…
Dar domina jai betenkintu darbas padirbus , qr butu galima atgal gryzti man i vpa ir gauti pinigus ?
melinakeee parašė:
Dar domina jai betenkintu darbas padirbus , qr butu galima atgal gryzti man i vpa ir gauti pinigus ?
Klauskit sodroje, ar apsiims tokiais žaidimais
melinakeee parašė:
Žinoma, juk ir vyrai dabar gali "žaisti" savo neperleidžiamais mėnesiais po kelias sav. Tik vargina tie dokumentų pildymai, o ir šiaip sakyčiau gi nauja tvarka. Todėl dažniau ima apvalų mėnesį.
Ruta1989 parašė:
Klauskit sodroje, ar apsiims tokiais žaidimais
Tikrai ne nuo konsultantės priklauso ar ji nori dirbti savo darbą 😀 jei žmogus pateikia prašymus. Darbuotojai ir dirba. Na, kad kr pvz sąskaitos pakeitimui reikalingas prašymas. Kiek jau jūs kaitaliosite tą sąskaitą, koek parašysite prašymų, tiek jų ir bus pakeista.
dovilena parašė:
Sveiki. Išmokas gauti pasirinkau iki kol vaikui bus 18 mėn. 16 mėnesių vaikui sukanka gruodžio 18. Nuo gruodžio 19 VPA pasiima tėtis. Aš gryžtu į darbą. Ar Sodroje …
Turite pildyti sodroje ir darbe vpa nutraukimą.
Tėtis taip pat, kad išeina į vpa.
Cavy parašė:
Turite pildyti sodroje ir darbe vpa nutraukimą.
Tėtis taip pat, kad išeina į vpa.
Darbe susipildžiau dėl vpa nutraukimo ir gryzimo į darbą gruodžio 19. Tai Sodros prašyme irgi nuo 19 ar 18? Ir kada tai reikia daryti? Ar dabar ar laukti gruodžio?
dovilena parašė:
Darbe susipildžiau dėl vpa nutraukimo ir gryzimo į darbą gruodžio 19. Tai Sodros prašyme irgi nuo 19 ar 18? Ir kada tai reikia daryti? Ar dabar ar laukti gruodžio?…
Mes pildem abu tą pačią data