bielmonna12 parašė:
Bet iki3 metu nord sodroje busi 24men ir busiu drausta?
Aš kadangi išmoka gavau is Sodros 16men,tai paskui tiesiog uzsipildziau ligonių kasose prašymą,kad būčiau drausta..tai siulyciau ir jums ta padaryti
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįbielmonna12 parašė:
Aš kadangi išmoka gavau is Sodros 16men,tai paskui tiesiog uzsipildziau ligonių kasose prašymą,kad būčiau drausta..tai siulyciau ir jums ta padaryti
EDITAMAK parašė:
Tai klausiu vel tada, kitaip..
Kai esu vpa tarkim 24 men, ta laiką esu drausta, bet norint būti 3 metus turi pildyt LIGONIŲ KASOM PRAŠYMĄ? NORS ESU DIRBANTI? IR KAIP IR VISKĄ TURĖTŲ MATYT JIE? AR LIGONIŲ KASAI PILDAI JAU KAD DRAUSTA BŪTUM IKI VAIKUI SUEIS 8 METAI
bielmonna12 parašė:
Nu taip
bielmonna12 parašė:
Ne. Jei dirbate pagal DS ir eaate ir trečius metus VPA nieko pildyti ligobių kasoms nereikia.
Ligonių kaoms reikia pildyti tik jei esate NEDIRBATI, IR NEESATE REGISTRUOTA DARBO BIRŽOJE.
bielmonna12 parašė:
Taip.
bielmonna12 parašė:
Nereikia, aš klausiau sodroje, per ta laiką užpildžiau vistiek, nes išmokos baigesi. Ligonių kasose nieko nesakė. O sodroje atsakė, kad nereikia ir reikėjo ne jų, o liginių kasų klausti 😄😄😄👍🏻 va kaip faina pas mus kai dirba belekas panašu
avietuke parašė:
Ne. Jei dirbate pagal DS ir eaate ir trečius metus VPA nieko pildyti ligobių kasoms nereikia.
Ačiū jums, va kiek žmonių tiek nuomonių. Labai sunku atsirinkti info kuri būtų teisinga, nes kiekvienas atvejis skirtingas, tai as dsbar gerai supratau, kad jei vpa sodroje iki 24, men, ir poto darbe iki 3 metu arba iki kol gausiu darželį vsikuitman pildyt nieko nereikės ir busiu drausta nes darbavys pats viską sutvarkys?
O kaip tada del draudimo iki vaikui sukaks 8 metai, ar tai irgi liečia tuos kas dirba su Individualia veikla?
Cavy parašė:
Nereikia, aš klausiau sodroje, per ta laiką užpildžiau vistiek, nes išmokos baigesi. Ligonių kasose nieko nesakė. O sodroje atsakė, kad nereikia ir reikėjo ne jų, o…
Gaila kad žmonės dirba tik tam kad tiesiog gauti alga ir tos teisingos info ne visi gauna..
bielmonna12 parašė:
Ačiū jums, va kiek žmonių tiek nuomonių. Labai sunku atsirinkti info kuri būtų teisinga, nes kiekvienas atvejis skirtingas, tai as dsbar gerai supratau, kad jei vpa…
Taip, nes kaip esat dirbanti (idarbinta).
Taip, nes vykdant veikla su IV niekas neisleidzia i atostogas, tad siuo atveju, baigus ismokos gavimui, kad nereiketu moketi PSD kas menesi, reikia susitvarkyti draustuma ligoniu kasoi.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip, nes kaip esat dirbanti (idarbinta).
Taip, nes vykdant veikla su IV niekas neisleidzia i atostogas, tad siuo atveju, ba…
Ačiū ❣️❣️ uz išsamiai atsakyta žinutė, malonu kai yra tokių žmonių kurie nori padėti
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai