Sigita_si parašė:
Laba diena,
Tai imkite darbe neapmokamas atostogas ir tiek.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįSigita_si parašė:
Laba diena,
Tai imkite darbe neapmokamas atostogas ir tiek.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip, turit, nes reikia nutraukti VPA ir tada imti apmokamas/neapmokamas atostogas arba i darba gristi. Negali abu tevai tuo paciu metu buti to pacio vaiko VPA.
Bet tai kaip tada po tu 18mėn? Jeigu as darbe esu 24mėn pasiemusi? Man po 18mėn vėl reikės informuoti darbdavi? Ar kaip?
Amuleda parašė:
Išėjus iš darbo Jums sumokės už nepanaudotas atostogas
Na taip, bet ar sodra mokės iškart, jei stosiu į uzt ir ieškosiu kito darbo, kol tėtis bus neperleidžiamuose mėnesiuose?
Saulyte919 parašė:
Na taip, bet ar sodra mokės iškart, jei stosiu į uzt ir ieškosiu kito darbo, kol tėtis bus neperleidžiamuose mėnesiuose?
Taip
Sveiki aš su klausimeliu . Naujas istatimas nuo birželio 1 . Reikia abieju tiek man tiek vyrui gauti pažyma apie teise negavima i vaiko priežiuros atostogu išmoka .
Su manim viskas ok aš nedirbu ir neturiu stažo . O kaip vyrui ? Jis dirba gana ilga laika tai manau turi stažo tai jei pildis sodroj tai fakts kad jam patvirtins išmoka iš sodros . Tai kaip tada ka daryti?
Mela parašė:
Sveiki aš su klausimeliu . Naujas istatimas nuo birželio 1 . Reikia abieju tiek man tiek vyrui gauti pažyma apie teise negavima i vaiko priežiuros atostogu išmoka .…
Ne. Tik jums, jeigu jus pildot, pazymit, kad neturit teises gauti ismoka ir kad kitas is tevu (vyras), negauna ismokos.
Cia nera prievoles imti vaiko prieziuros ismoka vyrui, jeigu jus pildot si prasyma, o vyras neima vaiko prieziuros ismokos. Tiesiog, jeigu vyras prades gaudineti vaiko prieziuros ismoka, tai jums nutrauks sios ismokos gavima.
Sveiki,sodroj pasirinkau 18 menesių, darbe pasirinkau kad grisiu i darbą konkrecia data o ne iki kol vaikui sueis du metai. Vyras eis du neperleidziamus, as grisiu dirbt dviem menesiams po to atgal i vpa . Klausimas del naujo įstatymo: ar man priklausys tie 444 eurai likusį laikotarpį po tu dvieju vyro neperleidziamų mėnesių? ar grynai liksiu be pajamų dar metams iki duok dieve darželio?
adriuke parašė:
Sveiki,sodroj pasirinkau 18 menesių, darbe pasirinkau kad grisiu i darbą konkrecia data o ne iki kol vaikui sueis du metai. Vyras eis du neperleidziamus, as grisiu…
Tai jeigu jūs gausit išmoką 16mėn tai jau niekas nebepriklausys vėliau.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai