Labas, jungiuosi i diskusija. Sausio men turejau persileidima, tai kai po triju ciklu pavyko pastoti, su dideliu nerimu laikiau vizito pas ginekologa. Nerima kele nelabai ryskejantis testas, is pradziu ryskejo, bet paskui pastrigo taip iki pilnumos ir neisryskejes. Na ir pries savaite sekmadieni pradejo teplioti rudu krauju, tai mano nerima dar labiau padidino. Pirmadieni isvaziavau konsultacijai, nestumo gimdoje nemate, bet kazka uzmate kiausintaky, itare negimdini. Nieko man neskaudejo, pilva maude kaip pries/per mm. Padare hcg testa, po jo paskambino, sako laukiam dar savaite, gal buvo per anksti pamatyti, ziuresim ar auga hcg. Na bet man protas jau sako, kad nieko cia gero. Kraujavau keturias dienas, nestumo testas neigiamas lyg ir (dar dariau pora dienu po vizito, buvo jau daug blankesnis, manau dabar butu neigiamas isvis). Visa savaite skaudeno pilva, bet ne tiek, kad skubeciau i ligonine ir gerciau vaistus. Tokiais tarpais uzeina ir praeina, ne nuolat. Ypac naktimis kazkokia panika uzeidavo, prastai miegojau, vis i tualeta laksciau. Ir ta baime del vidinio kraujavimo. Savaitgali vyro nebuvo namie, buvo mintis pasikviesti kazka i svecius, bijojau nuvirst ir neatsikelt bet nuo vakar kazkaip jau daug geriau, siandien pridaviau krauja, ziuresim, ka pakomentuos. Idomu, ar viskas galejo pasisalinti per tas 4 kraujavimo dienas naturaliai (o gal taip net nebuna negimdinio nestumo atveju), ar reiks dar papildomos intervencijos
ir gal zinot, jei daro operacija, ar jei leidzia vaistus, ar abiem atvejais guldoma i ligonine?
Po 3 savaiciu isvykstam i Lietuva ant dukros krikstynu, taip noretus, kad viskas butu pasibaige iki to. Sausio men persileidimo metu kraujas pyle kaip is kibiro tiesiogine ta zodzio prasme, tai jei laukia tas pats, jokiu minciu apie keliones ar krikstynas negali buti.

- Straipsniai
- Vaiko sveikata
- Vaikų vardai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
- Sauskelnių ir puoduko reikalai