Sveikinu! Namie lengviau ir greičiau sveikimas vyks
Ar kokie pojūčiai dėl veiklos atsirado?
Kada dabar HCG?
Venezia parašė:
Sveikinu! Namie lengviau ir greičiau sveikimas vyks![]()
Aciu 🙏
Zinokit jokiu kolkas.. sake gali po 2-3 dienu skaudet labiau.
HCG penktadieni, jis gali dar but gerokai paauges, ir svarbiausias pirmadieni. Jis turi but pakrites.
Paskambino ginekologas, tai kadangi mano hcg nukrites, reiskia nera negimdinio. O ka ana karta mate kiausintaky, buvo ovuliacija. Tai zodziu pas mane buvo biocheminis nestumas, jokiu proceduru daryti nereikia, pertraukos irgi. Sako kita karta pasiseks, o jei ne, jau tirs kas prie ko ❤️
Baibo parašė:
Paskambino ginekologas, tai kadangi mano hcg nukrites, reiskia nera negimdinio. O ka ana karta mate kiausintaky, buvo ovuliacija. Tai zodziu pas mane buvo biochemin…
Gerai, kas bent nieko nereiks daryt 🙏 kitas kartas bus sekmingas!
Baibo parašė:
Paskambino ginekologas, tai kadangi mano hcg nukrites, reiskia nera negimdinio. O ka ana karta mate kiausintaky, buvo ovuliacija. Tai zodziu pas mane buvo biochemin…
Sekantis kartas bus sėkmingas ❤️
laubur parašė:
Sekantis kartas bus sėkmingas ❤️
TURI buti sekmingas. Jums linkiu to paties. Aciu, merginos
Baibo parašė:
TURI buti sekmingas. Jums linkiu to paties. Aciu, merginos
❤️❤️❤️
Satyte parašė:
Gerai, kas bent nieko nereiks daryt 🙏 kitas kartas bus sekmingas!
Labas, kaip jauciates? ❤️
Baibo parašė:
Labas, kaip jauciates? ❤️
Sveiki, aciu! 💕 Zinokit kolkas kaip ridikas. Jei pries tai mausdavo, durstydavo - tai dabar absoliuciai ramu, jokio skausmo. Sake gali stipriai skaudet po 2-3 paru, siandien trecia para - tai dar laukiu ar bus tas skausmas. Ir jau pridaviau krauja. Bet sake gali but net pakiles, svarbiausiai itempus raumeni laukt pirmadienio tyrimo. O siaip niekas nesidaro, nieko nesivalo. Gydytojos iseinant paklausiau ar cia turi kazkas valytis. Sako jau pas jus ten nieko nelike, tiesiog lyg matoma puslyte, ir svarbiausiai nusimust ta HCG tyrima..