2020.09.15 08:24 (prieš 4 mėn.)
Sveikos merginos. Gal but cia as rasiu savo paguoda ir palaikyma. Praejo metai nuo tada, kai gydytoja pasake, kad nemato plakancios sirdutes. Nors nestumas buvo labai mazas, buvo labai skaudu ir netiketa. Tada dar nezinojau, kad nesivystantis nestumas toks daznas reikalas. Atsisveikinau sirdyje su savo angeleliu (kazkodel mintyse man atrodo, jog gai berniukas) ir pradejom planuoti vel. Uztrukom siek tiek, bet birzelio pradzioje vel nestumas. Labai daug streso pradzioje. 5 savaites pradejau teplioti, ligoninej pasake, kad mato tik tuscia puslyte. Na dar anksti. 7 savaites, mato sirdele plakancia, bet embrionas neteisingos formos, kas gali reiksti genetines problemas. 8 savaites (privatus kabinetas) sako forma tobula, bet mato hematoma. 10 savaiciu, sako, kad viskas gerai, forma gera, hematoma valosi. 12 savaiciu, sako, kad viskas puiku. Genetiniai tyrimai geri, laukiames mergaites. 13 savaiciu, stiprus pilvo skaumas ir keliauju su vyru i santariskes. Per apziura nieko blogo nemato. Mazyle aktyvi, juda. Parodo man ja, rankytes kojytes juda. Jokiu persileidimo pozymiu. Kodel skauda? Turbut spazmuoja gimda. Gaunu zvakute ir keliauju namo. Namuose tiesiai i lova. Deja zvakute nepadeda, skausmas stipreja, pila prakaitas svaigsta galva. Ir stai greitosios automobiliu keliauju atgal i santariskes. Ten visi isigande, nes echoskopija rodo, jog mano pilvas pilnas kraujo. Keliauju i operacine. Atsibudus paklausiu kaip nestumas. Gaunu atsakyma 'nebera'. Kodel taip atsitiko? Mazyle augo gimdos kampe prie kiausintakio. Placenta jau buvo kiausintakyje. Augant gimda neatlaike ir plyso. Netekau 3.5l kraujo ir vieno kiausintakio ir vos likau gyva. Gimda susiuvo, o as bandau isgyventi netekties skausma