nusivylusi parašė:
Rytoj Lapkričio 1 - oji... 🕯️🕯️
Visiems angeliukams atminti ir pagerbti...🖤🙏
Apsiverkiau....
nusivylusi parašė:
Apsiverkiau....
ANGELIUKAI....
Sustojo širdelė ir net nesuprato,
Kad paima ją, iš gyvenimo rato,
Sustojo jai laikas, nors dar ir ne laikas,
Gyvenimas žemėje, buvo jau baigtas...
Mirtis nesidairo į kairę ar dešinę,
Ji juk nežino kas yra sąžinė.
Ką Dievas paprašė ateit, kad nevargt,
Nespėjo net motinos pieno išgert...
Mums gaila kiekvieno, nespėjusio gimti,
Gyvybę kitų kažkas spėjo atimTi,
Liga gal klastinga,
O gal likimas žiaurus...
Jie angeliukais į dangų nuskrido,
Prieš Dievą ant kelių mažieji nenukrito.
Jie atgailauti neturi už ką,
Jie angeliukai švari jų siela...
Parskriskit į žemę, apgobkit visus,
Parodykit baltus jūs savo sparnus,
Išmoksta lai žmonės, gyventi dorai...
Kuo nusikalto, vaikai angelai?...
Sustojo širdelė ir net nesuprato,
Dega žvakelė, ant vaikiško kapo...
Sirdute32 parašė:
ANGELIUKAI....
❤❤❤
nusivylusi parašė:
Laikykitės mamytės ANGELU.... Tikekim, kad ateis mūsų angeliukai, nepaleiskim tikėjimo. Skaudus žodžiai, bet būkim stiprios.
nusivylusi parašė:
Taip ašaros byra...ir sustabdyti negaliu... kas eilutę dėjau telefona į šalį ir vėl skaičiau, apkabinusi patį didžiausią savo turtą prisiminiau tą savo vaiką, kurio netekome...
Sveikos, mielosios! ❤️ Na, mes pagaliau viską esam išsiaiškinę, ir gavę atsakymus kodėl netekom savo princesės 😢 Buvo dalinė placentos atšoka. Tikslios priežasties dėl ko įvyko- nėra, bet ko gero pamaudimai ir patepimai signalizavo,kad kažkas vyksta,tiesiog manėm jog tai normalu... Kai tam tikra dalis atšoko, kilo gausus kraujavimas ir to pasekoje ūmus persileidimas 😢 Guodžia tik tai, kad kitą nėštumą būsiu didelėje medikų priežiūroje, o kadangi gyvenam ne LT- tai labai daug reiškia man... Tai va... Aišku, genetikas sako, kad reikia džiaugtis žinant,jog vaikelis buvo sveikas ir nereikia nerimauti dėl nukrypimų, o gamta kartais irgi suklysta, bet vis tiek prisiminus širdis plyšta 😢
IšNaujo parašė:
Sveikos, mielosios! ❤️ Na, mes pagaliau viską esam išsiaiškinę, ir gavę atsakymus kodėl netekom savo princesės 😢 Buvo dalinė placentos atšoka. Tikslios priežasties …
Jetaus... Gerai, kad issiaiskinote...o kaip issiaiskinote? Kur man reiktu eiti, kad suzinoti, ar man tos pacios problemos nebuvo
Rūta M. parašė:
Jetaus... Gerai, kad issiaiskinote...o kaip issiaiskinote? Kur man reiktu eiti, kad suzinoti, ar man tos pacios problemos nebuvo
Mes gyvenam Danijoje, tad kadangi buvo jau nėštumas 14sav+2d. jie darė išsamius tyrimus dėl citomegalo, parvo, herpes virusų, ėmė mėginius iš mažutės kulniuko ir viską tyrė 2 mėnesius...
IšNaujo parašė:
Mes gyvenam Danijoje, tad kadangi buvo jau nėštumas 14sav+2d. jie darė išsamius tyrimus dėl citomegalo, parvo, herpes virusų, ėmė mėginius iš mažutės kulniuko ir vi…
Pas mane irgi Švedijoje tyre vaiką detaliai, bet ten jau skrodimas buvo nes daugiau nei pusė nėštumo buvo praeitai, tyrė ir genetika mergytės. Dėl to sūnų nešioti buvo lengviau.