Dovileka1 parašė:
Mano buvo parašyta lytis atsakymuose ir svoris
Na tuomet manau ir as suzinosiu viska tyrimu atsakymuose. Aciu jums labai. Nuraminot tikrai. Sekmes jums ❤️
Dovileka1 parašė:
Mano buvo parašyta lytis atsakymuose ir svoris
Na tuomet manau ir as suzinosiu viska tyrimu atsakymuose. Aciu jums labai. Nuraminot tikrai. Sekmes jums ❤️
nusivylusi parašė:
Operacija praėjo sklandžiai, na dar vis paskauda. O kada galim bandyti nepasakė.
Sveiki, o kaip po tos operacijos pastojus būna? Reikia laikytis tausojančių ar gulimo režimo? Ar neščioji gali but tokia pat kaip ir visos, normaliai nesiot ir nebesijaudint dėl to kaklelio? Jis jau nebesivers? Klausiu nes man įtaria kaklelio nepakankamumą... Dėl jo pradadau 22 sav. Suneli.
tygra parašė:
Sveiki, o kaip po tos operacijos pastojus būna? Reikia laikytis tausojančių ar gulimo režimo? Ar neščioji gali but tokia pat kaip ir visos, normaliai nesiot ir neb…
Man sakė kad jau per ja tikrai nebesivers kaklelis nes tai labai tvirta juosta. Jos net nutraukti su rankom neina.
nusivylusi parašė:
Man sakė kad jau per ja tikrai nebesivers kaklelis nes tai labai tvirta juosta. Jos net nutraukti su rankom neina.
Kada po operacijos žadate planuoti? Iškarto gal leido?
tygra parašė:
Kada po operacijos žadate planuoti? Iškarto gal leido?
Pora ciklų reikia išlaukti o tada galima. Bet mes paleisim Dievo valiai kada bus tada
nusivylusi parašė:
Pora ciklų reikia išlaukti o tada galima. Bet mes paleisim Dievo valiai kada bus tada
Linkiu kuo greičiau susilaukti gandrų!
sveikos, daznai paskaitau ir pagaliau nusprendziau parasyti savo istorija su gera pabaiga;) noriu ikvepti Jus nenuleisti ranku. as trumpai: pirma nestumas 2015 m, pavyko pastoti naturaliai is pirmo karto. gime sveika mergaite. po keliu metu pradejom planuot antra vaika, pastojau greit, BET negimdinis nestumas, poliklinikoj nepamate, pasake ateis po 2 savaiciu, o sekanvia diena Dievo vedama su skausmais atvykau i ligonine, jau nemazai kraujo i pilvo ertme vuvo pateke, gudytoja sake kad dar 1 val ir manes jau neisgelbetu. pasalino 1 kiausintaki. po 6 men vel pastojau, vel poliklinikoj nemate, bet iskart nuvykau i VGN patikrai- ir vel negimdinis, vel operacija. kiusintakio nepasalino bet jis jau " nekoks", guledama palatoj skaiti ejau TD, ir perskaiciau info apie IVF, uzsirasiau ir jau po 4 menesiu pradejau leistis vaistus. pastojau, per echo mate 2 puslytes, 2 sirdeles, taciau su laiku liko vienas berniukas, kuris gime pries metus sveikas ir stiprus. dar turim 10 snaiguciu, kurias g.b. po keliu metu bandysim atsildyt, nes mano svajone turet 3 vaikus;) danguje turiu 3 angelus, ant ranku likau 2 angelus. as laiminga. ir Jums linkiu nepasiduoti❤️
tygra parašė:
Linkiu kuo greičiau susilaukti gandrų!
Dėkui, bet operacija dariausi vien dėl to kad pastojus būtų viltis išnešioti.baime labai didelė vis dėl to 12 angeliuku
nusivylusi parašė:
Dėkui, bet operacija dariausi vien dėl to kad pastojus būtų viltis išnešioti.baime labai didelė vis dėl to 12 angeliuku
O jus 2vaikucius turite,ir isnesiojot be problemu? Del ko tada jums,kaklelio nepakankamumas yra?
SunMoon parašė:
O jus 2vaikucius turite,ir isnesiojot be problemu? Del ko tada jums,kaklelio nepakankamumas yra?
Tai kaip Abraitis su Švedų sakė tai kažkokia gimdymo metu buvo traumą. Nes kai pažiūrėjo mano istorija tai sakė viskas kaip iš vadovelio