SunMoon parašė:
O nemate echo anksciau?![]()
Tai va kad nepamate, visada sakydavo sveikas berniukas,nes pas mane pirmas sūnus su negalia protine,tai kai antro laukiaus viska prašiau žiūrėti atidžiai o va kaip gavosi 😟
SunMoon parašė:
O nemate echo anksciau?![]()
Tai va kad nepamate, visada sakydavo sveikas berniukas,nes pas mane pirmas sūnus su negalia protine,tai kai antro laukiaus viska prašiau žiūrėti atidžiai o va kaip gavosi 😟
Saulee parašė:
Tai va kad nepamate, visada sakydavo sveikas berniukas,nes pas mane pirmas sūnus su negalia protine,tai kai antro laukiaus viska prašiau žiūrėti atidžiai o va kaip …
Kokiam jus mieste? Nebuvot pas genetikus,nestumo metu?
SunMoon parašė:
Kokiam jus mieste? Nebuvot pas genetikus,nestumo metu?
Buvom po antrojo, antrąjam ne genetika,o ir pirmajam nerado nieko, trečias gimė sveikas berniukas
Saulee parašė:
Buvom po antrojo, antrąjam ne genetika,o ir pirmajam nerado nieko, trečias gimė sveikas berniukas
Smagu girdėti bent tiek kad vistiek ryzotes dar vienam vaikeliui po nelaimės..ar ilgai galvojote kol pasiryžot?
Maziukas12 parašė:
Smagu girdėti bent tiek kad vistiek ryzotes dar vienam vaikeliui po nelaimės..ar ilgai galvojote kol pasiryžot?
Ne, išėję iš krematoriumo ir rankose laikydama urna vyro paklausiau ar mėginsim dar kartą vyras pasakė kad nori man to ir užteko, sveikatos atžvilgiu kainavo man daug trečias nėštumas bet laikydama sūnų ant rankų esu laiminga ir viska pamirštu koks buvo sunkus nestumas
O ir iui procedūras 3 darem nepavyko, paskui pavyko natūraliai bet reikejo vaistus leistis, vidurį nėštumo laimo liga, gestacinis diabetas su insulinu bei likus savaitei iki planuojamo cp kadangi anie du buvo cp prasidėjo preklamsija
Saulee parašė:
Ne, išėję iš krematoriumo ir rankose laikydama urna vyro paklausiau ar mėginsim dar kartą vyras pasakė kad nori man to ir užteko, sveikatos atžvilgiu kainavo man da…
O siaube kiek jums teko patirti bet svarbu viskas gerai baigėsi ir dabar džiaugiates vaikeliu...Šaunuoliai kad nepasidavet ir ryzotes tam..
Maziukas12 parašė:
Labas rytas dar aš noriu jūsų paklausti ar išrašą iš ligoninės jūs gavote į e sveikatos puslapį?man jau savaitė praėjo bet jokio išrašo nėra kad ten lankiausi ar ti…
Man dave i rankas, bet yra ir e sveikatos puslapy
Maziukas12 parašė:
Labas rytas dar aš noriu jūsų paklausti ar išrašą iš ligoninės jūs gavote į e sveikatos puslapį?man jau savaitė praėjo bet jokio išrašo nėra kad ten lankiausi ar ti…
Kad isleidziant,visada duoda israsa i rankas.
Gal jums, patingejo viska surasyti.
SunMoon parašė:
Kad isleidziant,visada duoda israsa i rankas.
Gal jums, patingejo viska surasyti.
Man taipat išleidžiant davė, ir sistemoje buvo.