Littlebird parašė:
Ar ta knyga nemokama? Jei taip, tai tada atsiprašau. Bet kiek žinau, dažnai taip pirataujama.
O ar sioj temoj,aktualu kam tai? Ar jums trukdo gyvent?
Littlebird parašė:
Ar ta knyga nemokama? Jei taip, tai tada atsiprašau. Bet kiek žinau, dažnai taip pirataujama.
O ar sioj temoj,aktualu kam tai? Ar jums trukdo gyvent?
Snieguolė parašė:
Kaip laikaisi sunmoon? 😉
Dar sirdele lb skauda... sirdies zaizda,nebeuzgis niekada... Saves nebekaltinu. Kiekvienam,duotas savas kelias,kuriuo turi eiti. Lb daug kam taip nutinka,ir deja-medicina nevisagale,ir i ne visus klausimus gali atsakyti...
As tikiu,jog kazkada bus gerai. Tikejimas-yra didele galia. 🙏 Praeities nebepakeisiu,o ateitis-gali buti dziuginanti 🙏 neturiu laiko laukti,gedeti... Jei noriu tureti vaikeli,belieka vel bandyti 🙏 nusibraukiu asara ir bandau. 🙏 Esu Fet procese 🙏
SunMoon parašė:
Dar sirdele lb skauda... bet saves nebekaltinu. Kiekvienam,duotas savas kelias,kuriuo turi eiti. Lb daug kam taip nutinka,ir deja-medicina nevisagale,ir i ne visus …
SunMoon parašė:
Dar sirdele lb skauda... bet saves nebekaltinu. Kiekvienam,duotas savas kelias,kuriuo turi eiti. Lb daug kam taip nutinka,ir deja-medicina nevisagale,ir i ne visus …
As ir laukiu greiciau atsigaut ir fet, laukia 12 saldytu 😁 kada leido pradet jums?
justinaP1990 parašė:
As ir laukiu greiciau atsigaut ir fet, laukia 12 saldytu 😁 kada leido pradet jums?
Oho,kiek daug turite. Kur ivf daret? As neketinau,is kart planuoti,tad neklausiau. Jau metai,po nelaimes. Uzsisiuvau kakleli LP
justinaP1990 parašė:
Santarose. Joo nemazai pas mane, hiperstimuliacija stipria turejau 🙈 bet vistiek ikele. Del ko uzsiuvo? Nepankamuma kaklelio nustate?
O kokia kokybe? Nes mano 1Fert,3 net neatsilo. Tai ir si karta,daug vilciu nera.
Taip,pas mane diagnozuotas-gimdos kaklelio nepakankamumas.
Konizacijos metu,per daug ispjove kaklelio didziule mediku klaida 😢
SunMoon parašė:
O kokia kokybe? Nes mano 1Fert,3 net neatsilo. Tai ir si karta,daug vilciu nera.
Skaičiau ankstesnej temoj apsiuvimas per apačią jums nepadėjo išsaugot nėštumo.. Jis buvo planinis ar extrinis tada jums darytas? Nes man irgi reikia galvot kaip kaklelį išlaikyt jai pastočiau
tygra parašė:
Skaičiau ankstesnej temoj apsiuvimas per apačią jums nepadėjo išsaugot nėštumo.. Jis buvo planinis ar extrinis tada jums darytas? Nes man irgi reikia galvot kaip k…
1 buvo extra, 2 planinis. Siuo metu LP budu apsiutas, pries nestuma. Bet juk jus,isnesiojot 2vaikucius?
SunMoon parašė:
Visokiu ten ju. Ir neaisku atsils neatsils, kokios kokybes bus po atsilimo ir pan. 🙈 O is pirmo kart ivf pavyko?
SunMoon parašė:
1 buvo extra, 2 planinis. Siuo metu LP budu apsiutas, pries nestuma. Bet juk jus,isnesiojot 2vaikucius?
Išnešiojau vieną, nuo 30 sav. pastebėjo prasiverusi kaklelį, plaučiukus brandino.. gulimas režimas buvo ir išgulėjau iki 38 sav.. , antro nėštumo metu 22 sav. netekau vaikelio.. Kaklas buvo jau 3.5 cm kai į priėmimą nuvažiavau ir prolabojo vaiko pūslė... Visada bijojau antro nėštumo dėl to kaklo, bet nesitikėjau, kad bus dar blogiau su tuo kaklu, daktarai irgi nestebėjo kaklo deja, nors žinojo, kad pirmas nestumas buvo toks.. tai dabar be apsiuvimo net nerizikuociau.. O jūs planiškai kai per apačią siuvotes gulėjote visa laiką ar judejote? Ir kodėl siūlai visgi neatlaikė?
nes vis galvoju gal LP būdas patikimiau visgi...