tygra parašė:
Jai jus apie mano komentarą tai 38 sav pagimdžiau dukra, pilnai išnešiota. , o vat sunelio 22 sav. netekau.. 😢 Kaimynei pvz. 24 sav nėštumo pastebėjo kaklą prasive…
Tai va man ir sake kad isguli, kai pastebi laiku. Na yra jau kaip yra
tygra parašė:
Jai jus apie mano komentarą tai 38 sav pagimdžiau dukra, pilnai išnešiota. , o vat sunelio 22 sav. netekau.. 😢 Kaimynei pvz. 24 sav nėštumo pastebėjo kaklą prasive…
Tai va man ir sake kad isguli, kai pastebi laiku. Na yra jau kaip yra
justinaP1990 parašė:
Kur daretes?
Santaruose,pas Griciu. O jus?
justinaP1990 parašė:
Ir 38 savaiciu neisgyveno?
Abu nestumai iki 24sav nutruko.
justinaP1990 parašė:
Na dar laiko tikrai yra, bet laukt nezinau ar vertaman 31
As jau 36m ipusejau,ir nesijauciu sena bet moteriai,lb greit biologinis laikrodis tiksi
SunMoon parašė:
Santaruose,pas Griciu. O jus?
Pas vaigauskaite, bet teko susidurt ir su gricium
SunMoon parašė:
As jau 36m ipusejau,ir nesijauciu senabet moteriai,lb greit biologinis laikrodis tiksi
Tai va va. Ir dar kai tas laikas taip greit lekia, bent jau man 🙈
tygra parašė:
Kaip gaila... jai būtų buvę bent 26 sav. jau didesnė tikimybė vaikučiams būtų išgyventi...
Kai netekau savuju, tai salia viena 25 sav pasigimde, jau menuo praejo vis dar kovoja 🙏
Littlebird parašė:
Skatinat vogti?![]()
![]()
Juk būtų galima pasiimti iš bibliotekos...
Tikrai neskatinu vogti. Failas ten yra patalpintas su tikslu dalintis .
O man tiesiog norisi paklausti ar vietoje ir laiku šitas komentaras? Ar labai jis čia aktualus?
Galit man asmeniškai moralizuoti kiek norit, bet neterškit eterio ... mamos ne to čia susirinko.
Čia renkasi mamos iš kurių likimas pavogė patį didžiausią turtą... vaikus, motinystę, gyvenimo džiaugsmą, laimę kartais net sielos ramybę ... visos čia dalinasi paguoda, geru žodžiu , stiprybe. Drąsina viena kitą būti stipria, drąsia bandyti dar kartą tam kad pajausti gyvenimo pilnatvę, supant ant rankų kūdikį , ko visoms labai nuoširdžiai linkiu ❤️.
justinaP1990 parašė:
Kai netekau savuju, tai salia viena 25 sav pasigimde, jau menuo praejo vis dar kovoja 🙏
Su manim irgi palatoje 26 sav. pasigimdziusi buvo.. Aš vis raudojau.. 😢 O ji buvo pilna optimizmo, kad jos vaikelis gyvens, žymiai daugiau vilčių gydytojai teikia kai visu mėnesiu brandesnis vaikiukas...