2025.03.16 04:45 (prieš 1 mėn.)
Popsas parašė:
O kaip jūsų gimdymas ar labai sunkus buvo?🫣
Na gimdyti visada skauda ir labai, bet jūs nesigąsdinkit, kiekviena patirtis yra skirtinga. Man kai skatino su pirmu, tai parą laiko viskas vėrėsi, bet gavau epidūrą ir viskas iškenčiama, tuo metu galvoji, kad tik tam vaikeliui viskas būtų gerai, nes planavo mane dar porai dienų išleisti, sutikti naujų metų ir tik tada skatinti, bet po tyrimų pasakė, kad iš karto pradeda skatinimą, vaikelio jau nebebuvo galima ilgiau laikyti pilve. Tai baimė dėl vaiko tuo metu buvo didesnė, nei skausmo baimė.
Nemaloniausia procedūra turbūt buvo membranų atsliuoksniavimas, tai šitam reikalui reikėjo sukąsti dantis, bet ir tai trunka tik kelias sekundes.
Ir šiaip, daug priklauso nuo to, kur gimdysite. Man santarose skatino vaistais, draugė su cholestaze gimdė vgn, tai jai skatino su balionėliu, pagimdė per 7val. Tai, matyt, ir nuo organizmo priklauso, ir nuo pasirinkto būdo.
Taip kad viskas bus gerai, nesijaudinkit, neskaitykit neigiamų komentarų, pasikoreguokit mitybą (kažkiek turi įtakos cholestazei), klausykit gyd nurodymų ir ramiai laukit savo mažiuko
Beje, su antru, nors tikimybė sako dar didesnė, bet cholestazės neturėjau.