Gaja parašė:
Gal dar ir nemato, jei echo prastas, gal nueik pas kkta gyd.privaciai?
Uzsiregistravau privaciai eisiu penktadieny kad galutinai isitikinciau kad nesivysto
Gaja parašė:
Gal dar ir nemato, jei echo prastas, gal nueik pas kkta gyd.privaciai?
Uzsiregistravau privaciai eisiu penktadieny kad galutinai isitikinciau kad nesivysto
guminuke parašė:
Parasykit ka sake, labai tikiuosi, kad jums viskas gerai🥰
Luma parašė:
Kai viska iskraujuosit prasides naujas ciklas. Bet iki pirmu normaliu mm reiktu pasisaugoti.
Skirtingos nuomonės - vieni sako, kad pasisaugoti iki pirmųjų mm, kiti 2 ar 3 mėnesius, o dar kiti - nesisaugoti, jei norima pastoti, nes pirmi keli mėnesiai turi dudesnę tikimybę.
Pumpurai parašė:
Skirtingos nuomonės - vieni sako, kad pasisaugoti iki pirmųjų mm, kiti 2 ar 3 mėnesius, o dar kiti - nesisaugoti, jei norima pastoti, nes pirmi keli mėnesiai turi d…
Man tik idomu kol hcg nenukrites, tai nauji folikulai juk turbut neauga, tai ir ciklas kaip ir neprasidejes dar?
asta.sigis parašė:
Man vakar nustate kad nustojo vystytis 17 sav, turejo buti 20sav siandien vaziuosiu I ligonine antrankiais scanui kad patvirtintu, duos vaistu kad isauktu gimdyma, …
Eina sau! Uzjauciu labai... Nemoku apsakyti kaip..
Laikykites...
asta.sigis parašė:
Man vakar nustate kad nustojo vystytis 17 sav, turejo buti 20sav siandien vaziuosiu I ligonine antrankiais scanui kad patvirtintu, duos vaistu kad isauktu gimdyma, …
užjaučiu, žinau ką tai reiškia, pati netekau 15 sav. bent jau man davė 4 tabletes, sugėriau iškart ir per maždaug 6 valandas pagimdžiau, ant galo jau neet skaudėjo. man rodos, iki 22 sav. kūnelio neatiduoda.
asta.sigis parašė:
Turėjau 14 sav. Tą patį. Gimdymas nebuvo skausmingas po Diclofenako 2 žvakučių ir Nospa tabletės. Viskas vyko lengvai, nes buvo atsisluoksniavę jau audiniai- savaitę nesivystė jau. Skausmas buvo, bet ne didesnis kaip mėnesinių (net ir su vaistais).
O sėl kūno- atnešą lapą pasirašyti- ar laidoti pasiimsite, ar leidžiate naikinti ligoninei.
😞jau grizom is ligonines, patvirtinokad tikrai nebeplaka sirdele, viska paaiskino parode per skana dave tablete, penktadieni bus gimdymas sake iskarto ileis su vyru ir siandien buvom kartu sake kad gimdymo processa gali uztrukti iki 6 val reikes pasilikti anksciau ligonineje , jei kazkas prasidetu anksciau tiesiai I Ligonine ,del kunelio penktadieni kalbes su mumis😟 vaikai labai jautriai reagavo😞
asta.sigis parašė:
😞jau grizom is ligonines, patvirtinokad tikrai nebeplaka sirdele, viska paaiskino parode per skana dave tablete, penktadieni bus gimdymas sake iskarto ileis su vyru…
Labai liudna skaityti tokias zinias.. stiprybes jusu seimai, isgyventi be galo sunku laikotarpi.