Maleluca parašė:
Kiek moterų palatoje būna? Gal tik po vieną, kad nereiktų stebėti visų patiriamų skausmų, nuotaikų 🤔
Manau, kad teks kentėti ne vienai... 🥹
Maleluca parašė:
Kiek moterų palatoje būna? Gal tik po vieną, kad nereiktų stebėti visų patiriamų skausmų, nuotaikų 🤔
Brigita375 parašė:
Aš gulėjau trivietėje palatoje ,bet aš viena buvau su persileidimu. Kitos buvo su kitokiomis problemomis.
Justele parašė:
Labas visoms, turėjo būti 8 sav pagal echoskopą, 6+2 širdutės nėra. Jokių tepliojimų nėra. Per kiek laiko prasideda kraujavimas?
O tai jus lauksite kol prasidės persileidimas?
Brigita375 parašė:
Jo man sakė pasiskambinti, bet kai paskambinau sakė atvykti bet kada nes čia extra atvejis tai neregistravo. O jūs per e sveikata negalit matyt? Man tai labai greit…
Tikrinau apie 15val nieko nerodė paėmė prieš 9. Bet jau pasidariau kopijas nuvykus į vietą, dabar liko sulaukti paskutinių tyrimų rezultatų.
Justele parašė:
Na rekomenduoja laukti🤔
Įdomiai. Man 7sav 2d vaisiui, o turėtų būti sekmadienį 13sav ir neįvyko savaiminis 🙈 Keliauju šiandien į ligoninę medikamentiniui abortui
Maleluca parašė:
Tikrinau apie 15val nieko nerodė paėmė prieš 9. Bet jau pasidariau kopijas nuvykus į vietą, dabar liko sulaukti paskutinių tyrimų rezultatų.
Aš tai nesidariau kopijų jie mato viska e sveikatoj ☺️ nu žodžiu atėjo šiandien ta nelaukta diena 🤦♀️ sėkmės man, sėkmės jums tikiuos viskas bus gerai, sklandžiai ir neskausmingai 🙈
Brigita375 parašė:
Įdomiai. Man 7sav 2d vaisiui, o turėtų būti sekmadienį 13sav ir neįvyko savaiminis 🙈 Keliauju šiandien į ligoninę medikamentiniui abortui
Na rytoj dar echoskopą darys. Manau daugiau paaiškins.
Justele parašė:
Na rytoj dar echoskopą darys. Manau daugiau paaiškins.
Sėkmės jums ☺️ laikykites 🤗