Jaukumas parašė:
Gabrielė Germanavičienė vilniuje, bet nuotoliu konsultuoja
O gal galite kontaktais pasidalinti?
Jaukumas parašė:
Gabrielė Germanavičienė vilniuje, bet nuotoliu konsultuoja
O gal galite kontaktais pasidalinti?
Stebuklas94 parašė:
Sveikos visos. Norejau pasiteirauti, nestumas 20savaiciu, ar esat kuri vartojus raminamus nestumo metu? Ta prasme 1-2 tabletes ir viskas. Bromezapam 3mg. Ar nuo tie…
Kai dar nežinojau kad laukiuosi, iki 6 sav tikrai buvo kad vartojau brazepamą kelis kartus. Plius kiti antidepresantai. Vaikui viskas gerai.
vaisvyde parašė:
Sveiki, ar kuriai nuo zoloft buvo pašaliniai poveikiai?
Pradzioje buvo, dabar nebuna kai organizmas priprato.
Jaukumas parašė:
Pradzioje buvo, dabar nebuna kai organizmas priprato.
Kaip pernešėt tuos pašalinius? Kaip sau padėjot? Ar tiesiog prakentėjot?
vaisvyde parašė:
Kaip pernešėt tuos pašalinius? Kaip sau padėjot? Ar tiesiog prakentėjot?
Man kartu buvo paskirtas bromozepamas, ji vartojau apie menesi. Taip daznai paskiria kad sumazintu nemalonius pasalinius poveikius sertralino. Bet kartu stengiausi nukreipti mintis, suprasti kad tai tik laikinas etapas ir nusiraminti. O kas jums vyksta? Gal ne visiems vienodi tie pasaliniai
Jaukumas parašė:
Man kartu buvo paskirtas bromozepamas, ji vartojau apie menesi. Taip daznai paskiria kad sumazintu nemalonius pasalinius poveikius sertralino. Bet kartu stengiausi …
Aš dar nepradėjau gert, nes labai bijau šalutinių. Bet ir taip gyvent jau nebegaliu, labai blogai jaučiuosi...ar gerai supratau, kad Jums leido neštumo metu ir bromazepamą gerti?
vaisvyde parašė:
Aš dar nepradėjau gert, nes labai bijau šalutinių. Bet ir taip gyvent jau nebegaliu, labai blogai jaučiuosi...ar gerai supratau, kad Jums leido neštumo metu ir brom…
Nevisai, buvau pradėjusi prieš nėštumą. Gėriau daugiau nei metus, sužinojus kad laukiuosi nevartojau. Tik nėštumo pabaigoje pradėjau vėl. Bet jau be bromozepamo. Nėštumo metu jo negalima. Šalutiniai netaip baisu kaip atrodo, daug baisiau būsena be vaistų. Man šalitiniai buvo tokie kad jaučiausi apsnūdusi tokia kaip sulėtintame filme, bet tai truko neilgai, max savaitę. Pradėkit nuo nedidelių dozių, pamažu didinkit. Jei jau gydytojas paskyrė, geriau tikrai jausitės su vaistais, nei be jų! Man tai kaip naktis ir diena! Prašviesėjo gyvenimas !