littlemagpie parašė:
Kavos as negalejau gerti isvis 1 ir 2 trimestrus taip bloga budavo. Jus tikrai issitirkite geriau dabar,nes kuo toliau to oro jums gali vis labiau trukti nuo to mie…
Sugeriau dabar gelezies kursa sakiau vis tikrinsiu
littlemagpie parašė:
Kavos as negalejau gerti isvis 1 ir 2 trimestrus taip bloga budavo. Jus tikrai issitirkite geriau dabar,nes kuo toliau to oro jums gali vis labiau trukti nuo to mie…
Sugeriau dabar gelezies kursa sakiau vis tikrinsiu
Saulesspindulelis1 parašė:
Buvau pas endokrinologe, TTH nukrites uz normos ribu laikoma norma nestumo metu ir slopinimas nereikalingas. Geriau sake aktyvesne, nei pasyvesne skydliauke.😉
Pati turejau bedu su nukritusiu tth nestumo metu , bet manasis isvis buvo 0,00 . Kadangi ir ft3 ir ft4 buvo siektiek iskrite is normu tai buvo paskirta esant nestumui tinkamas vaistas propicyl. Ji vartojau kol ft3 ir ft4 sudinormalizavo , bet tth vistiek isliko zemas visa nestuma.Gydytoja sake esant vien zemam tth (ft3,ft4 normose)jokie vaistai neskiriami ir taip , kaip jum sake , kad aktyvesne skydliauke geriau nei pasyvi.
Anisa parašė:
O, man irgi vasario 3 konsultacijanu jums kai netepe, tai gal ir nieko tokio tas prg buvo, o man tai jau tikrai manau reikejo, kai tiek tepe. Ai as nesuprantu s…
Kaip Jums šiandien sekėsi konsultacija? Ar viskas tvarkoj? ♥️
Iki kada paskyrė vartot Prontogest? Man šiandien lygiai 10 sav ir gyd jau sakė nutraukt, nes įsijungia kiti procesai 🤷🏻♀️
Pukis_ parašė:
Kaip Jums šiandien sekėsi konsultacija? Ar viskas tvarkoj? ♥️
Iki kada paskyrė vartot Prontogest? Man šiandien lygiai 10 sav ir gyd jau sakė nut…
Viskas gerai, kraujo paeme belekiek, viska ismatavo, istikrino, bet va su prg tai nesusipratimas... As jav gyvenu, tai sake ner mate tokiu dideliu doziu, apie nutraukima sake kad jav jie nutraukia iskart pilnai, ne palaipsniui. Tai dar bandysiu susisiekti su vaisingumo gyd, paklausiu ka mano. O jums nutraukti kaip sake prontogest? Iskart ar palaipsniui?
Anisa parašė:
Viskas gerai, kraujo paeme belekiek, viska ismatavo, istikrino, bet va su prg tai nesusipratimas... As jav gyvenu, tai sake ner mate tokiu dideliu doziu, apie nutra…
Man sakė dar kelis kartus susileist kas antrą dieną, ir tada jau nebesileist.
O vaisingumo gyd jums nebuvo nurodžius kaip pabaigt Prontogest vartojimą?
Ai man dar sakė, kad dabar jau netikslingas butų prg sekimas, nes jis pakrenta ir nebūna tikslus. Pas ką Jūs LT lankėtės?
Pukis_ parašė:
Man sakė dar kelis kartus susileist kas antrą dieną, ir tada jau nebesileist.
O vaisingumo gyd jums nebuvo nurodžius kaip pabaigt Prontogest vartojimą?
Nebuvo, sako jav gyd pasakys. Bet dabar vis tiek teks jai skambinti. Lankiausi pas Mockeviciene NW, nors gydyma pradejau pas Žiobaka
Vakar buvau pas gydytoją turėjo būti 7+6 d, bet vakar rodė 8 sav.
sakė auga puikiai. Kol kas formos visos geros, trynio maišelis geros formos ir dydžio
jau prisitvirtino virkštelė prie priekinės dalies ir pradėjus funkcionuoti (matėsi joje judėjimas). Matėsi plakanti širdutė, bet neįjungė paklausyt. O ir nepaprašiau kažkaip. Formuojasi placenta. Kiaušidės sakė jau grįžo į ankstesnę būseną
GK ilgas ir kažkoks dar. Nežinau, ką tai reiškia. Jau norėjo paleist mane, bet išprašiau dar vienai apžiūrai
tai dar vasario gale matuos sprando raukšlę jis. Taip ilgai laukti susitikimo. Reiks skambinti į Antakalnį dėl nėštumo eigos priežiūros
vadinasi, tikrai, jeigu nevemi pastoviai ar nesijauti besilaukinati, nereiškia, kad kažkas blogai
ačiū, merginos, už palaikymą! Turiu gražią nuotrauką, gydytojui pavyko vieną ypač gražią padaryt