Bulka parašė:
Nieko nenaudoju kolkas, niekas nieko neskyrė, sakė kito vizito metu kai atnešiu užrašus su spaudimo dienoraščiu įvertins ir paskirs.
Tai, jei nevaldysite AKS, gali veliau visko buti. O koks buna spaudimas jums?
Bulka parašė:
Nieko nenaudoju kolkas, niekas nieko neskyrė, sakė kito vizito metu kai atnešiu užrašus su spaudimo dienoraščiu įvertins ir paskirs.
Tai, jei nevaldysite AKS, gali veliau visko buti. O koks buna spaudimas jums?
Bulka parašė:
Jei jau preeklampsija, tai viskas neapsiriboja aukstu spaudimu, kaip ir minejo merginos, greiciausiai bus gestacine hipertenzija. Labai teisingai darot, kad matuojates spaudima ne karta per diena. Jei jausites labai blogai, tiesiog, vaziuokite i priemima, jei matys, kad yra reikalas, jusu is ten tikrai nepaleis ir atliks visus reikiamus tyrimus, paskirs vaistus, stebes
Aila parašė:
Jei jau preeklampsija, tai viskas neapsiriboja aukstu spaudimu, kaip ir minejo merginos, greiciausiai bus gestacine hipertenzija. Labai teisingai darot, kad matuoja…
Jeigu pabloges, tai aisku geriausia vaziuoti i priimamaji, bet su padidintu kraujospudziu gali buti gera savijauta ir nieko nesijausti. Bet nereikia laukti, reikia kad spaudimo dinamika ivertintu gydytojas ir skirtu vaistus, jeigu matys kad reikia, net jeigu savijauta gera. O geriant vaistus mazeja ir preeklampsijos rizika, nes vartojami vaistai spaudimui mazinti neleidzia kraujospudziui sokineti.
Bulka parašė:
Tai turbūt kaip ir visos bijo, ir komplikacijų ir kokių ligų ir aišku baisiausio netekti. Man spaudimas labai šokinėja ir yra didesnis nei turi būti, tai tiesiog įs…
gerai, kad pasidalijote, merginos turi gerų patarimų Pamenu, kaip po konsultacijos Krasovskaja pasakė, kad reikia apsispręsti, ar tiek informacijos (genetiko apžiūra) yra gana, ar norim ir toliau ieškot, gal kas negerai, nes taip galima niekada ir nesustot. Matyt, man tai labai padėjo. Pasitarėm ir pasakėm, kad mums gana (buvo echoskopija ir Prisca).
Meshka parašė:
Jeigu pabloges, tai aisku geriausia vaziuoti i priimamaji, bet su padidintu kraujospudziu gali buti gera savijauta ir nieko nesijausti. Bet nereikia laukti, reikia …
Tiesos yra, bet, bent man, kai buvo 100proc patvirtinta sunki preeklampsija, jau sunkiai ir su vaistais valdesi spaudimas. Taip pat, po gimdymo, spaudimas vis dar nesusitvarkes, vartoju vaistus, tik jau kitokio veikimo
Aila parašė:
Tiesos yra, bet, bent man, kai buvo 100proc patvirtinta sunki preeklampsija, jau sunkiai ir su vaistais valdesi spaudimas. Taip pat, po gimdymo, spaudimas vis dar n…
Taip, kai buna preeklampsija, tai vaistai nelabai ir padeda, nes tai ne vien tik padidejes kraujospudis, o daugiau pokyciu organizme.
Bet kai nestumine arba pirmine hipertenzija, tai vaistai gali suvaldyti sia bukle, nes tai tik padidejes kraujospudis.
Bulka parašė:
Merginos, kada šiaip pradėjote ramiau jaustis ir tikėti, kad viskas bus gerai? Aš maniau po 13 sav. Echo bus ramu, bet kur tau... pasiskaičiau visko vėl baimių piln…
As tai kazkaip vis pergyvenau nestumo metu ar viskas gerai ir pan. Ramybe aplanke,kai buvo virs 30 savaiciu,bet simtu proc viskas nurimo,kai pamaciau dukra gimusia nors tikrai galvojau,kad kai bus 12 sav. I viska paprasciau ziuresiu😀
Bulka parašė:
Merginos, kada šiaip pradėjote ramiau jaustis ir tikėti, kad viskas bus gerai? Aš maniau po 13 sav. Echo bus ramu, bet kur tau... pasiskaičiau visko vėl baimių piln…
Naivu tikėtis Dar ten plaučiai tuo metu neišsivystę 19tą savaitę. . O paskui bus strioko, kad neapsiverčia niekaip.. O dar kas prigasdins, kad virkštelės susisukti gali.. O nėštumo kursuose apie staigios mirties sindromą papasakos..
Ramybę galit pamiršti visam gyvenimui
Piliuona parašė:
Pas mus 6+3, vyras vis klausia "tai kada galėsim jau 100% džiaugtis"?![]()
Sakiau nu gal nuo 14 sav, nes dabar dar per anksti, bet kaip suprantu visas nėštum…
O man žinokit 14+6 ir pirmadienį buvome skane, man asmeniškai kaip pasakė daktaras, kad viskas gerai. Viskas normose, tai laaaabai palengvėjo ir su ta pačia akimirka griežtai nusprendžiau džiaugtis ir kuo mažiau skaityti istorijas kurios gali mane neigiamai paveikti. Dabar įsivaizduoju, kad viskas gerai ir turi būti gerai.😇
Tad su vyru nusprendėm džiaugtis ir neapsikrauti neblogomis mintimis😊